Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    zmiany w stosiku tak mi się podoba! Zostaną do odpieluchowania albo dłużej

edit
    Kustafo jak kolorowo, uwielbiam takie kolorowe stosy, oczy cieszą pamiętam, też miałam taki etap na wzorki, jak widać powyżej teraz wzorki tak minimalnie

Gaja cudnie! Widzę, że drzewka, które były przez chwilkę nasze, załapały się na fotce
    a co do robienia zdjęć, to ja zdjęcie stosu robię w taki dzień jak dzisiaj. Było cieplutko, wyprałam pieluszki rano, do 16 wyschły, poskładałam do szuflady wszystkie a na pupie został otulacz baby jungle z muśliną, wiaderko z tetrą a reszta grzecznie czeka w szufladzie
    Mamru, a właśnie miałam Cię prosić żebyś pokazała jak Wasz stosik po reorganizacji Pięknie wygląda! I wcale nie jest mały
    Drzewka się załapały u mnie, bo to stare zdj. bardzo...z połowy grudnia i jeszcze wtedy nie zamierzałam ich sprzedawać. PS. Tuja mi mówiła, że drzewka u niej teraz To dobrze, że w dobrych rękach
    Jak skończę się reorganizować to pokażę jak u nas. Poniżej ostatnie zdj. jakie udało mi się złapać, ale bez: Balonów i Pand Grovii, turkusowego TB i bez TopHat Flipa, bo w praniu. No i same pule, bez wełny, formowanek...już jest inaczej, ale niewiele edit: Aaaa i Albert doszedł.

Ostatnio edytowane przez Gaja78 ; 13-03-2015 o 19:43
    Toopy & Binoo

Uprawnienia umieszczania postów