Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Domyślnie

przeglądam Wasze stosy... stwierdzam że dużo mi do Was. Wspaniałe kolekcjeDużo bym chciała i czasem się zastanawiam czy mi na mózg przez te pieluchy nie padło. Wytłumaczyć nikomu tego nie potrafię- co to znaczy CHCIEĆ KOLEJNĄ PIELUCHĘ. Po co? Sprawa przedziwna...nawet dla mnie bo tak naprawdę nie wiem po co! Ale ciągle są zachcianki.Czasem myślę niech sie już młodszy odpieluchuje..to sie uwolnię a mąż mi mówi "taaaa ciekawe co Ty zrobisz jak faktycznie się odpieluchuje"

Fajnie mieć świadomość że jednak sama nie jestem

Cytat Zamieszczone przez emilia3333 Zobacz posta
    jestem taka pazerna na pieluchy, że się nie poznaje. Kiedzonek mam już przeszło 40.. czeka mnie kwaskowanie więc pewnie niebawem wrzucę fotę, ale jak widzę wasze to bym jeszcze ze 40 chciejstw znalazła.

Da się to jakoś leczyć?
    Nie wiem czy odpieluchuje dziecko, ale jak już się dziecku uda to kogo ja będę wielopieluchować?

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ediczek84 Zobacz posta
    przeglądam Wasze stosy... stwierdzam że dużo mi do Was. Wspaniałe kolekcjeDużo bym chciała i czasem się zastanawiam czy mi na mózg przez te pieluchy nie padło. Wytłumaczyć nikomu tego nie potrafię- co to znaczy CHCIEĆ KOLEJNĄ PIELUCHĘ. Po co? Sprawa przedziwna...nawet dla mnie bo tak naprawdę nie wiem po co! Ale ciągle są zachcianki.Czasem myślę niech sie już młodszy odpieluchuje..to sie uwolnię a mąż mi mówi "taaaa ciekawe co Ty zrobisz jak faktycznie się odpieluchuje"

mi przy piątym na mózg padło.....dlaczego nie wcześniej????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    mi przy piątym na mózg padło.....dlaczego nie wcześniej????
    dobre pytanie ja dwóch zaczęłam...ale też późno a szkoda
    szacunek dla MAMY PIĄTKI , moja dwójka jak szarańcza :/daje w kość niesamowicie

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ediczek84 Zobacz posta

postarasz się o kolejnego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joasia Zobacz posta
    postarasz się o kolejnego
    nie no detox na pieluchy trzeba zastosować- oczywiście nie teraz bo sie nie da...:/

Uprawnienia umieszczania postów