Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Zredukowany do wyłącznie noworodkowego i jednoczesnie niezwykle wzbogacony dzięki kochanej Romie i jej pozyczkach ♥ w drugim koszyku formowanki i tetra, ale nuda biała to nie wklejam
    od lewa:
    2x toots boots easy fit, AIO biti d'lish, 4xwelurowa formowanka ecodidi
    2 woreczki: pop in oraz milovia, otulacz rumparooz, 4x otulacz nb milovii (mogę na nie patrzeć godzinami)
    i już od wczoraj zalanolinowana wełna, szatobura ale za to zdrowa : otulacz NB Imse Vimse, 2xhandmade, 2-ecodidi (cudowna jest ta wełenka!) i gatki no name
    Ostatnio edytowane przez Agulinka ; 28-11-2014 o 13:12
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Chustofanka Awatar yaheira
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agulinka Zobacz posta
    Zredukowany do wyłącznie noworodkowego i jednoczesnie niezwykle wzbogacony dzięki kochanej Romie i jej pozyczkach ♥ w drugim koszyku formowanki i tetra, ale nuda biała to nie wklejam
    od lewa:
    2x toots boots easy fit, AIO biti d'lish, 4xwelurowa formowanka ecodidi
    2 woreczki: pop in oraz milovia, otulacz rumparooz, 4x otulacz nb milovii (mogę na nie patrzeć godzinami)
    i już od wczoraj zalanolinowana wełna, szatobura ale za to zdrowa : otulacz NB Imse Vimse, 2xhandmade, 2-ecodidi (cudowna jest ta wełenka!) i gatki no name
    ahh, szkoda, że nie miałam takiego stosiku dla Ignasia jak był mniejszy, taka mała pupka musi super wyglądać w piórkach milovii albo w wełniaczkach

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Tak, super wygląda Milovia ma śliczne wzory, u nas na stosiku z kolekcji Milovii brakuje tylko dwóch wzorków. Uwielbiam te pieluszki

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinga89 Zobacz posta
    ooo to może i ja zacznę zaglądać na allegro. to pochwal się za ile go dorwałaś? kieszonka?
    Tak kieszonka wolę...kupiłam za 46 zł z odbiorem osobistym http://allegro.pl/show_item.php?item=5150651685
    Wiesz, ja weszłam przypadkiem. W ogóle nie sprawdzam pieluch na allegro. Widać był nam pisany

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    Gaja, jak miło znajomo
    Ania, ja tak wniebowzięta Twoimi Flipami, że z tej radości flipiorka Louisa sobie zamówiłam
    Toopy & Binoo

Chustoholiczka

Domyślnie

Noworodkowy stosik
    Około 10 sztuk brakuje bo się suszą albo są w praniu
    tutaj prefoldy (wszystkie które mam dla córki) oraz wkładki

pieluszki i otulacze noworodkowe

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Noworodkowy stosik

Piękny stosik
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hubertowa, to to jak u mnie otulacz Blueberry Jungle Jam - Skarb! plus wzorzyste flipy rzecz jasna A Thirstisy masz roz. 1?
    Bo ja bym kupiła, tylko najpierw muszę się postarać o trzecie
    Toopy & Binoo

Chustomanka Awatar hubertowa
    Miejscowość
    Pszczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaja78 Zobacz posta
    Hubertowa, to to jak u mnie otulacz Blueberry Jungle Jam - Skarb! plus wzorzyste flipy rzecz jasna A Thirstisy masz roz. 1?
    Bo ja bym kupiła, tylko najpierw muszę się postarać o trzecie
    No, chyba najsmutniej mi będzie się tych blueberry pozbywać - nie dość, że śliczne, to jeszcze trzymają mocno i są niezniszczalne

Thirsties mam roz. 1, więc od noworodka do ok. 6 - 9 m-ca starcza, zależy jak dzieciak rośnie. No to się staraj, może za pół roku będziesz miała pierwszeństwo w kolejce jak już zacznę się pozbywać

Chustoholiczka

Domyślnie

W związku z tym, że ze stosiku noworodkowego mój córka zaczyna wyrastać czas odświeżyć i przygotować większe rozmiary.
    Wyciągnęłam z szafy i sama nie mogę uwierzyć ile nazbierałam, a jeszcze kilka do mnie idzie

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Noworodkowy stosik

rany...to na jednego noworodka? aż strach pomyśleć jak się rozkręcisz

Chusteryczka Awatar emilia3333
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

jestem taka pazerna na pieluchy, że się nie poznaje. Kiedzonek mam już przeszło 40.. czeka mnie kwaskowanie więc pewnie niebawem wrzucę fotę, ale jak widzę wasze to bym jeszcze ze 40 chciejstw znalazła.

Da się to jakoś leczyć?
    Nie wiem czy odpieluchuje dziecko, ale jak już się dziecku uda to kogo ja będę wielopieluchować?

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emilia3333 Zobacz posta
    jestem taka pazerna na pieluchy, że się nie poznaje. Kiedzonek mam już przeszło 40.. czeka mnie kwaskowanie więc pewnie niebawem wrzucę fotę, ale jak widzę wasze to bym jeszcze ze 40 chciejstw znalazła.

Da się to jakoś leczyć?
    Nie wiem czy odpieluchuje dziecko, ale jak już się dziecku uda to kogo ja będę wielopieluchować?
    Emilia, mam ten sam problem co ja zrobię bez kolorowych pieluch? a rozsądek mówi: daj sobie kobieto siana, duże dziecko masz
    a i nie da się tego leczyć...

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Emilia, mam ten sam problem co ja zrobię bez kolorowych pieluch? a rozsądek mówi: daj sobie kobieto siana, duże dziecko masz
    a i nie da się tego leczyć...
    Po co leczyć? Wystarczy zmajstrować nowego użytkownika

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustoholiczka

Domyślnie

NEMO tak na jednego noworodka i miałam już kryzysową sytuację, że zostało około 3-4 sztuk bo reszta była brudna albo mokra (moje dziecko ma dopiero 2,5 tygodnia) i wyjęłam bitti tutto które czekają na większe dziecko- ale ja nie lubie dla takiego malucha OS
    Dla starszego dziecka też już mam i to znacznie większy stosik.
    Chciałabym jeszcze kilka sztuk bambootów OS - na razie mam kilka ale nie używałam więc nie wiem jak się sprawdzą. Podobają mi się ich nowe wzory.
    i dokupiłabym jeszcze z 2 sztuki ze spódniczką od Tylusi - ale to wiem, że są perełki i ciężko kupić.
    I to wszystko - i tak tego będzie sporo. Szaleństwo pieluchowe miałam przy pierwszym dziecku, teraz już wiem co mi pasowało i co było najlepsze. Dlatego teraz miałam sprecyzowane co chciałam kupić i to kupiłam dla córeczki (po starszym zostało niewiele bo sprzedawałam)

Domyślnie

przeglądam Wasze stosy... stwierdzam że dużo mi do Was. Wspaniałe kolekcjeDużo bym chciała i czasem się zastanawiam czy mi na mózg przez te pieluchy nie padło. Wytłumaczyć nikomu tego nie potrafię- co to znaczy CHCIEĆ KOLEJNĄ PIELUCHĘ. Po co? Sprawa przedziwna...nawet dla mnie bo tak naprawdę nie wiem po co! Ale ciągle są zachcianki.Czasem myślę niech sie już młodszy odpieluchuje..to sie uwolnię a mąż mi mówi "taaaa ciekawe co Ty zrobisz jak faktycznie się odpieluchuje"

Fajnie mieć świadomość że jednak sama nie jestem

Cytat Zamieszczone przez emilia3333 Zobacz posta

Da się to jakoś leczyć?

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ediczek84 Zobacz posta
    przeglądam Wasze stosy... stwierdzam że dużo mi do Was. Wspaniałe kolekcjeDużo bym chciała i czasem się zastanawiam czy mi na mózg przez te pieluchy nie padło. Wytłumaczyć nikomu tego nie potrafię- co to znaczy CHCIEĆ KOLEJNĄ PIELUCHĘ. Po co? Sprawa przedziwna...nawet dla mnie bo tak naprawdę nie wiem po co! Ale ciągle są zachcianki.Czasem myślę niech sie już młodszy odpieluchuje..to sie uwolnię a mąż mi mówi "taaaa ciekawe co Ty zrobisz jak faktycznie się odpieluchuje"

mi przy piątym na mózg padło.....dlaczego nie wcześniej????

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ediczek84 Zobacz posta

postarasz się o kolejnego

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Spadłamznieba śliczne pieluszki!

rany...to na jednego noworodka? aż strach pomyśleć jak się rozkręcisz
    Powiedziała ta, co miała jeszcze niedawno ilość pieluch jak dla trojaczków
    Toopy & Binoo

Chustonoszka
    Miejscowość
    kielce

Domyślnie

ja też pochwalę się swoim stosikiem kusi mnie jeszcze zakup otulacza wełnianego na próbę

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magdas-b Zobacz posta
    ja też pochwalę się swoim stosikiem kusi mnie jeszcze zakup otulacza wełnianego na próbę

bardzo ładny stosik

Uprawnienia umieszczania postów