Strona 7 z 16 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 140 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Natuś zaraz

no to proszę! i hura! wszystko prawie w jednej szufladzie

od lewej stosik muślinek i otulacze minkee babyetta, potem stosik wkładek, potem otulacze - od dołu GroVia w pandy, milovia jabłuszka, i 4 sztuki close parent v2 - nasze NAJ NAJ
    następny rządek kieszonki od dołu fuzzi bunz, gzooby, happy flute, babyetta, baby Jungle i milovia, a ostatni rząd to 4 kieszonki bumGenius, i 4 AIO organic BumGenius. Brakuje 2 otulaczy - jeden na pupie drugi w praniu, 2 kieszonek BumGenius i naszej ulubionej tysiulowej kieszonki która czeka sobie cierpliwie w wiaderku na pranie

Strasznie mało masz tych pieluch
    Hehe
    Oczywiście żart piękny stosik. Tez lubie cp za szczelnosc i piekne kolory i wzory. I za rzep co powoduje ze mazvzaklada wielo

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

pierwsza rzecz ktorą zrobilam z cp to bylo wyprucie tego idiotycznego rzepa ktory obcieral plecy...
    nie jest to moja ulubiona pieluszka, bo jednak w porownaniu do innych (aio totsbots, kieszonki babyjungle czy smartlove) jest sztywna i jakas taka gruba. ale prawda jest taka ze nigdy nie przeciekla. co innym sie zdarza.
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustoholiczka

Domyślnie

na plecach w V2 nie ma tego rzepa! zakładki otulacza sa zakonczine gymeczka, już nie sa takie luxne, wkąłdy sa szersze, V2 z wzorem sa bardziej miękkie i gymki maja delikantiejsze i chyba sa trochę węższe.rzep chowa się w pulu do prania. jak dla mnie zdecydowanie na plus.oczywiscie, porównując do nappime,milivi,babyetty ro pieluszka jest sztywniejsza, pul raczje jak w bg.

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Miałam okazje oglądać v2 a jedynke po lifcie mam w domu. Wnioski takie, dwójka jest miększa, zakładki to super pomysł, duza regulacja rozmiarowa bo spokojnie moja dość pokaźna dwulatka nosi i nic jej nie odgniata, wiec i dwojka byłaby dobra. Ogólnie to gdybym miała coś dokupować to były by to v2. Plus za możliwość włożenia tetry/wkładów/ prefoldow i uzywnia jak otulacza.

...ale, ze to nie temat cp, tylko stosikowy to muszę przyznać mamru ze masz b. Przemyslany stosik. Widac w nim lata pieluchowania! Super
    Tapatalk.
    Ostatnio edytowane przez qmpeela ; 27-09-2014 o 08:35
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

jak ja Wam zazdroszczęstosiki przecudne!!

(pozwólcie, że skopiuję recenzje do działu z recenzjami- z pewnością komuś przyda się Wasze doświadczenie))
    Ostatnio edytowane przez spinek ; 27-09-2014 o 08:50

mamru
    Guest

Domyślnie

tak się właśnie zastanawiałam o którym Wy rzepie piszecie, ale widzę, że Nata już odpowiedziała.
    Q dzięki :* 8lat pieluchowania, pieluch tyyyle w szufladzie a codziennie wyciągam to samo czyli muśliny i otulacz. Nawet ostatnio na noce używam otulacza z wkładkami. Zaraz zrobię zdjęcie środka cp i wrzucę Wam do wątku z recenzjami.

Chustoholiczka

Domyślnie

ja tam uważam,ze mamru oprócz tytułu chustoguru powinna mieć również PIELUCHOGURU!!!

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    ja tam uważam,ze mamru oprócz tytułu chustoguru powinna mieć również PIELUCHOGURU!!!

Jestem za!
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

koniecznie
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

a to mój stosik. pewnie czegoś brakuje, robiłam zdjęcia na raty. to już chyba pieluchoholizm

Ostatnio edytowane przez Judyta ; 06-11-2014 o 09:27

Chustoholiczka

Domyślnie

JUDYTA!!!!!!!!czy bg Julius to otulacz czy kieszonka????zazdraszczam. jakbys sprzedawała to ja pierwsza

Domyślnie

JUDYTA!!!!!!!!czy bg Julius to otulacz czy kieszonka????zazdraszczam. jakbys sprzedawała to ja pierwsza
    Otulacz
    już wiem jakich pieluch tu brakuje. niedługo dorzucę zdjęcie i opisy.

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

wow ale bumgeniusów super pieluchy uwielbiałam je. I te nowe wzory miodzio

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

mamru
    Guest

Domyślnie

Judyta super!
    Natka ja czekam na zdjęcie Twojego stosu!!!!

Chustoholiczka Awatar Ola D.
    Miejscowość
    Krosno <3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Judyta Zobacz posta
    a to mój stosik. pewnie czegoś brakuje, robiłam zdjęcia na raty. to już chyba pieluchoholizm

Chyba wpadnę w kompleksy;p
    A tak serio, to pozytywnie zazdroszczę, bo sama nie mam się za bardzo czym pochwalić - u nas tylko stos wkładów i 5 otulaczy - w dodatku w 80% z Chin;-p
    Mama dwóch Aniołków (+12. 2010 i +11.2018), Andrzejka (03.2012), Julka (04.2014), Martusi (09.2015), Karolka (10.2019) i Helenki (03. 2021)
    :

Domyślnie

dodałam brakujące pieluszki. najbardziej mnie cieszy to, że te pieluchy są naprawdę w użyciu, a nie leżą. a czasem nawet prawie brakuje

Chustomanka

Domyślnie

Ola D., wklej swój stosik! Jesteś żywym dowodem na to, że mozna pieluchować ekonomicznie bez pieluchoholizmu
    Wklejam stosik, bo trochę się zmienił, a gdzieś w wątku wspomniałam, że to zrobię.

i jeszcze formowanki

Ostatnio edytowane przez NEMO ; 10-11-2014 o 15:28

Chustoholiczka

Domyślnie

O mamooooooo, NEMO-------jaki stosiczek i masz flipa Juliusa!!!!!!!!!!!!!!!!

co to za pieluszki w rzedzie miedzy grovia a milovia? i te w p[aseczki pod milovią? i na drugim zdjęciu ta w robociki?

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

dobra, niewygodne pytanie: po co tyle pieluch?
    bo aż się pokusiłam o policzenie i wyszło mi 66 na zdjęciu pierwszym i 18 na drugim

(z drugiej strony lubię ten wątek za to , bo zawsze mogę pokazać mężowi jak bardzo jestem ekonomiczna w swoim pieluchoświrstwie )

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

NEMO, nie wspominałaś ze masz trojaczki
    Zacna kolekcja, gratuluje

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Uprawnienia umieszczania postów