Mamru, jesteś wielka
Nie potrzebnie w ten wątek zajrzałam, teraz będę chlipać, ze mam tylko 20![]()
Mamru, jesteś wielka
Nie potrzebnie w ten wątek zajrzałam, teraz będę chlipać, ze mam tylko 20![]()
opis będzie obiecuję ale nie teraz![]()
jeśli chodzi o ilość to mam na stanie dwójkę pieluchowców i pieluszki w szufladzie nie leżą. Zdjęcie udalo mi się zrobić przed porodem a starszak akurat był na pampkach z racji jelitówki. No i ten stos to zbieranina z 6 lat. Muśliny imse vimse i bumgeniusy mam od 6lat a w międzyczasie je sprzedałam pozniej odzyskałam, wymieniłam rzepy na napy i służą nadal i będą jeszcze długo![]()
mamru - od razu mi lepiej jak na Twoje stosiki, bo mam niewiele mniej.... tyle że 1 pieluchowca na stanie![]()
okoani![]()
ja się jeszcze zdjęcia nie dorobiłam,bo wiecznie któreś w praniu,ale ostatnio próbowałam się policzyć.. okazało się,że trochę chyba jestem nienormalnapieluchujemy się dwa miesiące,a nasz stan liczebny:
kieszonki stanęłam na 30 z liczeniem (a jeszcze jakaś w torbie czy dwie.. w praniu kilka..)
close parent chyba 6 plus wkłady nocne z 5
i dalej przepatruje bazarek i alle i dalej mi coś w oko wpada i muszę to mieć![]()
Gad 2011
ja nawet nie liczę, bo wyjdzie, że przekroczyłam 100 i się przerażę
i mam jeszcze furę materiałów do uszycia, pieluszek, więc stówę na pewno niedługo rozmienię![]()
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
A my się żegnamy pomału z naszym kolorowym, kwiatowym stosem...[maupek już nie mamy] Królowa odpieluchowana, zostawię może kilka sztuk na noce, na wszelki wypadek... Wszystkie wkłady idą dziś na podwójne gotowanie, a pieluchy na solidne pranie.
Żal mi je sprzedawać, poczekają chwilę w piwnicy, a nóż widelec wrócą kiedyś na swoje miejce w łazience...?
Lewa:
6 x BabYetta
3 x chińskie kwiaty
Środek:
1 x majtAsy tysiuli w ptaszory
1 x majtasyTotsBots
7 x BabYetta (maupek brak)
Prawa:
3 x spódniczki tysiuli (jesienna polka, jeżyki, biedronki)
3 x IssyBear - biedronki, arbuzy, wisienki
1 x sylviontko
3 x HappyFlute
Zakończyliśmy następującym stanem:
TOTAL: 27 szt (24 pieluchy + 2 majtasy)
* 12 x BabYetta
* 3+1 x tysiula
* 3 x IssyBear
* 3 x chińskie kwiaty
* 3 x HappyFlute
* 1 x sylviontko
* 1 x TotsBots
A tak było na początku...
![]()
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 03-07-2012 o 11:31 Powód: opis
Metis 1 sliczny ten Twoj stos, az oczoplasu mozna dostac![]()
Gad 2011
Metis- a co będzie jak doczekasz się trzeciego - i to będzie syn?Twój stos to moje marzenie... piękny!
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Agulinko, nie biorę takiej opcji pod uwagę...![]()
![]()
metis - co moje oczy widzą! Trzy jednobarwne???![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Tak, zgroza, co?Te zostawię na razie do szargania awaryjnego...
To zwykłe chinki, ale świetnie się sprawdzają.![]()
o, to dasz kiedyś macnąć? Jak wiadomo ja niekieszonkowa, ale chętnie bym pooglądała w celach edukacyjnych![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Proszszsz, polecam się...Ale to chyba musisz mnie w tym celu nawiedzić domowo, bo wyjścia już tylko w majteczkach
W tych chinkach starły się tylko w praniu tłoczenia - były w jakieś koniki, hello kitty i cośtam... Teraz pul minkee jest niemal gładki.
to już rozumiem, jak te jednokolorowce się do Twojego stosiku dostały - podstępem!Zamieszczone przez metis1
![]()
żona TEGO Jaśka