Jak będę się chciała z nią rozstać to napiszę do Ciebie. Promise
Uwieczniłam kilka dni temu mój odświeżony lekko stos. Kilka rzeczy nowych, kilka już poleciało w świat, a kilka dzielnie służy od ponad dwóch lat, i jeszcze pewnie posłuży
I jeszcze w szufladzie, choć bez wełniaków i bez formowanek, bo się nie mieszczą..
![]()
Ostatnio edytowane przez Roanna ; 06-03-2016 o 00:24
Roan+Roanna 9.2010
Roaniątko Synek 8.2013
Roaniątko Córcia 8.2015
Piękny stos
Fakt faktem zdjęcia nie mam i pieluchy bezpiecznie spakowane w kartonach na strychu, ale.. Ostatnio przy okazji zmian organizacyjnych liczyłam ile mamy. Wyszło dużo dużo. Mam tylko 52 kieszonki, 10 formowanek i 6 otulaczy , wszystkie z firmy Nappimie.. Plus jakieś wełniane, polarowe, ręczniki z Ikei jako wkłady..
Leżą na strychu i czekają na kolejnego do noszenia.
Gad 2011
Co tu tak cicho?Pokażcie cos... Za mną chodzi, żeby coś kupić znów, choć szuflada się nie domyka...
Roan+Roanna 9.2010
Roaniątko Synek 8.2013
Roaniątko Córcia 8.2015
Nasze wełniaki <3 (na chwilę przed redukcją)
W tym:
Wełniaste
Kokosi
Puppi OS plus
I OS
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
baryczka trykniesz mnie na pw jak będziesz wystawiała na sprzedaż? Myślę nad przejściem na wełniaki a jakoś szybko mi uciekają z bazarku jak ktoś wystawia kilka sztuk![]()
H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019
baryczka ja też jestem zainteresowana jakbyś redukowała lub wyprzedawała się![]()
O, dziewczyny, już jestem po redukcji. Dwa z nich puściłam w świat, jeszcze gatki od Wełniastych są na wylocie i szukają domu. Reszta zostaje i czeka na kolejnego użytkownika
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pieknie widac ze dziewczynka jest właścielkąod kiedy uzywasz wełniaczków i co dajesz pod nie...?
A h, welniaki, jakie cudne, ja się przerzucam na wełnę całkiem, wkrótce pokażę swój stos choć nie jest taki kolorowy![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Używam od samego początku, chociaż najpierw bardziej gatki z formowanką a teraz bardziej otulacze + wkłady. A na noc formowanka + spodnie wełniane. I testowo na razie w ciągu dnia longi z wpiętym wkładem, bo łatwiej na uciekające dziecko założyć. A kolorowe wełniaki są cudne i łatwiejsze w obsłudze, jak mam ten sam kolor z obu stron to notorycznie zakładam na lewo![]()
Synuś maj 2011Córeczka kwiecień 2016
Wspominkowy pieluszkowy wątek Anyczki natchnął mnie do zrobienia foto naszej szufladzie. Dwa zdjęcia bo to co było w praniu zdążyło wyschnąć, a to co w niej było powędrowało do prania. I tak w kółko
![]()
Jak miło popatrzeć, a jak równoU mnie hmmm no nigy to ładnie nie wyglądało
A ilu Dzieciom służyła pieluszka rekordzistka, o ile jest taka?
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Pandy na bambusie świetne, co to?
Ja się zbieram od 2 lat do cyknięcia stosiku, ale jakoś organizacja że część w praniu mnie przerosła i nie mogę się zebrać.
edit. pasquda, ja tak równo daję dziadkom jak zabierają syna, bo na co dzień wkłądy i otulacze latają osobno i na bieżąco składamy.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Pandy to AIO bambino mio. Moje ulubione
Najstarsze są bumgeniusy I tysiula w zwierzątka. Córa której kupiłam te pielucha jest w 3 klasie![]()