Ło matko i to wszystko nowe zakupy
Zazdraszczam formowanek w szczególności !!!!
Ło matko i to wszystko nowe zakupy
Zazdraszczam formowanek w szczególności !!!!
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
pati778pozytywnie oczywiście, z taką ilościa pieluch to ja bym mogła pieluchować trójkę dzieci naraz
albo prać co tydzień
![]()
K. 2009M. 2012
no, no. niektore zbiory to sa stosy, a nie stosiki
chetnie obfotografowalabym swoj, ale musialabym to robic w odcinkach, bo zawsze cos jest w praniu,albo czeka na pranie....
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
ja pieluchuję bliźniaki, więc stosik musi być pokaźny. Znowu coś pokupowałam, więc części zbiorów będę musiała się pozbyć![]()
pati778 normalnie szacun![]()
![]()
Patijestem pod wrażeniem!
K. 2009M. 2012
pierwszy raz tu zajrzałam - z takim przekąsem trochę myśląc "a co tu za cuda będą"
te stosy są ładniejsze, bardziej kolorowe i mają ciekawsze wzorki niż stosy chust)
piękne!!!
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Dziewczyny ale macie kolorowe pieluszkowce!
Powoli zabieram się do uaktualnienia naszego stosiku dla siostry
Potrzebuję dużo kolorowych maciupkich formowanek![]()
dziewczyny u mnie to choroba.!!!!!!!Im mięcej kupuję, tym więcej chcę. Tylko w tym tygodniu kupiłam 6 pieluch. Obłęd jakiś! Jestem sobą przerażona.
łaczę się w bólu ja nie wiem ale to jest uzaleznienie
pieluchy absolutnie wciagaja,gdybym miala kaske to bym ciagle kupowała i probowała nowych................
WCIĄŻ I CIĄGLE...................)
mnie tez to przeraża i juz sie zastanawiam czy ja moze powinnam sie juz leczyc?ukrywam przed mężem pieniadze, wplacam na osobne konto aby nie widział i ciesze sie jak małe dziecko jak uda mi sie cos przemycic i mogę kupic kolejną ... i kolejną ... i kolejną pieluche
mąż to z takich co by kupowali tylko to co jest potrzebne wiec złości sie na mnie bo wg niego wystarcza nam pieluch![]()
Blabla, u mnie jest podobnie. Dwie ostatnie minkee "zadzięczam" kłótni z M
A teraz zabieram się za szycie pieluszek, bo to też wciągajace, tymbardziej, jak się widzi, jakie były na początku, a jakie wychodzą spod igły teraz.
Jestem chora na pieluszki i zabawki![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
co raz fajniejsze te stosiki
Jej, moze swoj powinnam wkleic, he he. A mam ich chyba z 70To juz po sprzedazy za malych egzemplarzy
I wkrotce znowu kolejna czesc bedzie za mala
Zreszta, potrzebny bedzie kolejny remament i tak, jak co pare miesiecy
To sie nazywa choroba pieluchowa, jak to nazwala ostatnio pieknie mama_japonka!!
blabla, padlam![]()
U mnie az tak zle nie jest
chlop wie o kazdej pieluszce, kupionej i sprzedanej, ale juz zaczyna sie pukac w glowe.
Sylviontko, tego szycia zazdroszcze, tez bym chciala umiec!!