Nasz stosik ciągle ewoluuje, to jest zdjęcie styczniowe chyba. Oczywiście coś jest w praniu, coś na suszarce
Tapatalk
Nasz stosik ciągle ewoluuje, to jest zdjęcie styczniowe chyba. Oczywiście coś jest w praniu, coś na suszarce
Tapatalk
Baryczka, stosik imponujący i fajnie pomyślane miejsce na pieluszki![]()
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
karolciaczika jakie Marysia ma przecudne oczęta![]()
Mnie też ten wątek na początku mocno inspirował do zakupów![]()
Teraz, jak widać, szuflada pełna, a i czasem się obrywa. Mąż poproszony o naprawę, mruczy coś o dopuszczalnej ładowności
Nie mam raczej problemów z wyborem, wcześniej pieluchy zestawiałam z ubrankiem. Teraz młody uwielbia, gdy szuflada jest wysunięta, bo wywala z niej pieluchy. Umówiliśmy się, że pierwsza wyrzucona pieluszka trafia na dupkę. Najczęściej jednak zakładam mu wełniaki,których tu nie ma jeszcze na zdj.
W stosiku nie mam już milovi, bo wnerwiało mnie wejscie na wkład z przodu, pupeko, bo nie polubiłam ich PULu i chinki, które są dla nas za szerokie w kroku.
Przybyły formowanki Puppi, bo zaczęliśmy wielopieluchować w nocy. No, I kilka wełniaków Puppi i kokosi.
Tapatalk
Wow, dziewczyny ale imponujące stosiki macietylko pozazdrościć
![]()
Oto stosik (niepełny, czegoś mi tu brakuje) dla naszego synka in spe![]()
pomijam stos wkładów i ponad 30 szt tetry
stosik z lewej: otulacze i SIO ; środek- kieszonki; po prawej- formowanki
Mam 4 sztuki SIO Close Parent V1,
jedną AIO Kushies (jej na zdjęciu nie ma),
Otulacze: Tots Bots, Grovia, noworodkową Bambino Mio, Green Mountain, dwa Bummis i jeden szydełkowany przeze mnie, wełniany
wszystkie kolory tęczy, czyli kieszonki: Fuzzibunz, Porroro, Star Diaper, 2x BabyLand, 3x Baby City, 2x Happy Flute, trzy no name (w tym dwie HM, chyba stąd)
Formowanki: jedna Storchenkinder, pięć cudnych Tots Bots Bamboozle Stretch i dwie... no name ;P
Wszystkie pieluchy kupione z drugiej ręki, kilka rzeczy nieużywane lub ledwo co.
Mam nadzieję że i my, i synek będziemy zadowoleni![]()
Hanusia 1.02.2006 i Adaś 11.11.2015
stosik w moim guściew drugim rzędzie, trzecia pieluszka od dołu to co to za firma?
![]()
Duduś jest niższy od Milovii i u nas po 11 kg nie byłam w stanie go zapiąć na wysokość w pasie, podobnie jak Kokosi. Milovia jest wyższa w stanie.
Nemo, Twoim zdaniem Kokosi ma krótsze kieszonki na długość niż Milovia? Hmm, ciekawe, bo u nas Kokosi i Nappime muszę spinać do M, bo są za długie. A Milovie już od dawna rozpinam na maxa i jest OK.
Kokosi u nas były zdecydowanie za krótkie, może nowe wzory są poprawione, tego nie wiem. Nappime były na długość ok, ale ja nie lubię kieszonek bez przeszyć i nie podeszły mi. Milovia na długość dobra na mojego 2,5 latka, tylko pojedyncze zapięcie trochę ogranicza wygodne zapinanie, dlatego wolę podwójne np. BG albo Blueberry
Nasze wełniaki po lanolinowaniu, brakuje gatek i longów od Wełniastych:
Tapatalk
Tylko zdjęcie kiepskie.
Dziękipielucholizm to cudowna rzecz
Trzy OSy Puppi już są przymaławe, odłożę je dla potomnych
Tapatalk