-
Chustonówka
Poza ceną-wszystko super!!!Niestety do najtańszych nie należą, ok.50-60zł za pieluchę bez wkładu to drogo! Ale wiadomo,że ktoś kto szyje sam, zamawia z zagranicy materiał, musi opłacić ZUS i inne, nie może konkurować cenowo z fabryką w Chinach i wyrobem hurtowym. Dlatego ja wspieram polską działalność i kupiłam mnóstwo pieluch od Yetty! A tak się skusiłam, bo wszyscy tak zachwalali, a pieluszki są PIĘKNE I SUPER JAKOŚCI!!!Najwięcej mam właśnie pieluch od Yetty, są to same kieszonki One Size, zwykły PUL i Minkee-który jest wysokiej jakości, nic a nic nie farbuje! W środku milutki welurek, który rewelacyjnie się pierze i nie pozostają żadne plamy!choć ja zawsze zapierałam w zimnej wodzie po kupie bardzo dokladnie. Zawsze pranie wstępne bez proszku żeby wypłukać, potem bawełna 60st, + dodatkowe płukanie, a od czasu do czasu, jak mam sporo zakupkanych pieluch to na 90st i nic się nie dzieje. Daję polski eko proszek Clever Free 2łyżki (pralka 5kg), czasem wsypię 1-2łyżki sody, olejków eterycznych nie używałam. Napy super kolorowe, dobrze trzymają, nie wypadają, dobrze się zapina. Wkład łatwo włożyć, otwór odpowiedniej szerokości, można dużo napchać do środka.Ładnie leżą, ślicznie wyglądają. Mój mały szczupły, więc do końca 5m-ca i jakiś 6,5 kg miałam spięte na najmniejszy rozmiar, tylko pośrodku zostawiałam 2 napki luzu w pasie. Teraz ma pod 8kg, rozpięty 1 rząd nap i 1-2 napki luzu w pasie, zależy co włoże do środka. Porównując BG V.3 , Close Parent SIO, kieszonkę Skarbonkę Beilesen , Naughty Baby to BABYETTA RZĄDZI!!! pOZA TYM CHWALĘ MIŁY KONTAKT I SPEŁNIANIE ZACHCIANEK KLIENTA. POLECAM!
Uprawnienia umieszczania postów