Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: Babyetta

Mieszany widok

Guest
    Guest

Domyślnie

nie narzekałam ale mój typ nr 1 to inne

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

a sa wogóle jakieś minusy tych pieluch poza cena,ale to zawsze nie pasuje HaHa
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ja się dla tych pieluch wyprzedałam (i jeszcze wyprzedam, zrobiłam drugi przegląd ostatnio... :/) - niech to świadczy o ich jakości, wygodzie i urodzie
    Jak dla nas the best, chociaz nie twierdzę, że nie ma na świecie innych, równie "the best"
    Ale BabYetta z pewnością jest warta grzechu, pasuje i na zupełnego maluszka i na większego szkraba.
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustomanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Napiszę krótko:

Pieluszki zgrabne i niezawodne,
    Piękne wzory i kolory PUL-u w pieluszkach,
    Meeega plus za możliwość wyboru innych niż polar materiałów do środka pieluszki
    Właściwie jedyne pieluszki, do których nie mam żadnych uwag i zastrzeżeń ( a używaliśmy pieluszek naprawdę wielu firm, krojów i patentów)

wady:
    nie można się im oprzeć

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mamy dwie Yettowe AIO rozmiarowe - dla mnie bomba, na dzień to moje ulubione pieluchy. Wygodne w użyciu i noszeniu, nie zdarzył nam się przeciek, a naprawdę potrafimy je eksploatować... I zgrabniutkie

Dla mnie minusem jest tylko zbyt wysoka cena jak na moje możliwości finansowe - inaczej pewnie bym się obkupiła w 100%

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

dla mnie są to najfajniejsze pieluchy na rynku
    wiele testowałysmy i skonczyło sie na jednorodnym stosiku: kieszonki babyetta, formowanki babyetta, wkłady głównie babyetta i tylko otulacze mamy inne bo flipowe i nieznany mi jest krój yettowych otulaczy, choc jakościa na pewno nie zawiodą
    pieluchy są milutkie, kolorowe, zgrabne, wygodne i chłonne

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Ja wymieniłam prawie wszystko na babyetty. Mój Młody przesikuje wszystko, więc tu się nie wypowiem. Poza tym pieluszki są piekne, jedyne AIO które mi podpasowały. Jedyne co mnie denerwuje to nierówne odległosci pomiędzy napami (tymi do wpinania i wpinanymi), ale podobno tak ma być

Uprawnienia umieszczania postów