Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: Babyetta

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Agis, serio myślisz, że to o napy chodzi? Że to aż takie kłopotliwe?

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat Zobacz posta
    Agis, serio myślisz, że to o napy chodzi? Że to aż takie kłopotliwe?
    Kurde, nie wiem do końca o co chodzi ale faktem jest że Babyetta i Nappime zrezygnowały z wielokolorowych nap na rzecz białych. Białe napy lepiej prezentują się na jasnym tle niż ciemnym, nie wyrózniają się tak. Szyje pieluchy i wiem, że więcej czasu zajmuje dobranie wielokolorowych niż nabicie w jednym kolorze, poza tym wiem że taniej jest kupować hurtowo jeden kolor niż kombinować z innymi kolorami. Białe tło akceptuje w kilku pieluchach w stosiku, calego takiego stosiku mieć bym nie chciała, ale to ja tak mam, rozpsuta jestem przez handmade To takie moje gdybania, w sumie dla mnie lepiej że taki trend jest, bo moze się z nałogu wylecze
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustomanka Awatar Krypto
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agis Zobacz posta
    Kurde, nie wiem do końca o co chodzi ale faktem jest że Babyetta i Nappime zrezygnowały z wielokolorowych nap na rzecz białych. Białe napy lepiej prezentują się na jasnym tle niż ciemnym, nie wyrózniają się tak. Szyje pieluchy i wiem, że więcej czasu zajmuje dobranie wielokolorowych niż nabicie w jednym kolorze, poza tym wiem że taniej jest kupować hurtowo jeden kolor niż kombinować z innymi kolorami. Białe tło akceptuje w kilku pieluchach w stosiku, calego takiego stosiku mieć bym nie chciała, ale to ja tak mam, rozpsuta jestem przez handmade To takie moje gdybania, w sumie dla mnie lepiej że taki trend jest, bo moze się z nałogu wylecze
    Szkoda tych kolorowych napek. Pieluszki się tak wdzięcznie z nimi prezentują. No i ja właśnie też cieszę się trochę z tego, że skoro większość pieluszek z nowej kolekcji jest na białym tle, to nie będzie tak kusiło, żeby je kupować.
    Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, ​Olimpia 2022.

Chustomanka Awatar urkye
    Miejscowość
    Okolice Pyrlandii

Domyślnie

Imho białe tło jest bardzo fajne, takie "czyste" - prywatnie bardzo lubię. Białe napki są OK, na każdym tle Za to lubię kolorowe napki w jednokolorowych pieluszkach, np. formowankach bambusowych czy otulaczach
    Piotras 10.2013 & Ola 01.2017
    mój blog szyciowy: szycie.blox.pl

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urkye Zobacz posta
    Imho białe tło jest bardzo fajne, takie "czyste" - prywatnie bardzo lubię. Białe napki są OK, na każdym tle Za to lubię kolorowe napki w jednokolorowych pieluszkach, np. formowankach bambusowych czy otulaczach
    No widzisz, więc dla ciebie trend z białym tłem jest ok Mam trochę takich pieluch, są śliczne. Po prostu nie chciałabym całego takiego stosiku, bo byłby dla mnie nudny, a gdy kilka firm ma właściwie tylko wzory z białym tłem to tak stosik by wyglądał. Białe napki są ok na każdym tle, zgoda, ale według mnie na materiale z dominującym np. kolorem niebieskim lepiej prezentują się niebieskie napy. Bardzo podoba mi się ten nowy wzór w paski Babyetty ale białe napki w nim mi nie odpowiadają. To się rozgadałam na temat kolorystyki pieluch
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustonoszka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

Chciałam dodać swoją opinię. Pieluch Babyetty posiadam sztuk 4. Plus za kremowy polarek o najlepszej jakości z pieluch, które posiadam. Wzory przepiękne oraz niezawodne (kolorowe jeszcze) napy. Do tego mam oryginalne bambusowe wkłady długi spinany z krótkim. Chłonne i fajne rozwiązanie jeśli chodzi o regulację chłonności i suszenie. Krój i regulacja ok z jednym zastrzeżeniem- w naszym przypadku polar często wyłazi przy nóżkach i chociaż poprawiam paluchem i tak często się wywinie co kończy się przeciekiem. Gdyby były przeszycia, pewnie już dawno mielibyśmy całą kolekcję wzorów.
    Posiadam też kąpieluszki. Bez zastrzeżeń, genialne, używane od 3 miesiąca na basenie. Jeszcze trenerki, które już niedługo będą testowane.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

Aha, jeszcze podziękowania za częste i fajne promocje.

Uprawnienia umieszczania postów