Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: Babyetta

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krypto Zobacz posta
    Dziewczyny, a jak Wam się sprawują pieluszki z trzeciej (najnowszej) kolekcji w porównaniu z drugą? Bardzo mnie ciekawi jak sprawdza się system czterech regulacji na długość...
    krój jest ten sam (tzn. wielkość), jedynie czwarte napki pozwalają zmniejszyć kieszonkę do rozmiaru XS. nie testowałam tej opcji, bo dziecko ma 20 msc przy spięciu na rozm M (zapięty jeden rząd nap) wielkość pieluchy taka sama, jak w poprzedniej generacji.
    z różnic: lepszy jakościowo, bardziej mięsisty mikropolarek i gumka na plecach luźniejsza.

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustomanka Awatar Krypto
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Dziękuję, kustafo, za odpowiedź. Polarek lepszy, mówisz? Jak dla mnie to dotychczasowy był super, to teraz pewnie jest jakiś super ekstra. Producentka na stronie sklepu wspomina też, że PUL jest trochę inny. Nowe wzorki jakoś do mnie szczególnie nie przemawiają, no ale skoro Nata pisze, że w realu ładniejsze, to spoko.
    Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, ​Olimpia 2022.

Miejscowość
    WAW

Domyślnie

jeśli chodzi o PUL to moje oko laika nie zauważyło różnicy tj. nadal jest świetnej jakości. polarek podobny do tego w kieszonkach ecodidi: grubszy, milszy, nie kulkuje się (przynajmniej na razie). z nowych wzorków mam skrzynkę macgyvera (tło w rzeczywistości jest bardziej pomarańczowe niż żółte, ale nadal prezentuje się bardzo ładnie) oraz piratówkę (podobna do zdjęć producenta). kupiłam też kilka wzorów z dodrukowanej poprzedniej kolekcji i tu mały zonk: moje ulubione gitary mają ciut inną kolorystykę (jaśniejszą IMO). przynajmniej takie mam wrażenie...

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustomanka Awatar Krypto
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja też uwielbiam gitary. Ale nie przepadam za białym tłem w pieluszkach, a teraz taka moda na biel u wielu producentek. Moim zdecydowanym wzorkowym faworytem u Babyetty są matrioszki i mandala.
    Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, ​Olimpia 2022.

Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Moim zdecydowanym wzorkowym faworytem u Babyetty są matrioszki i mandala.
    mam obie, jedne z moich ulubionych wzorów BY

Chustofanka Awatar yaheira
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja mam 2 nowe pieluszki i jedna jest super, a w drugiej polarek przy nóżkach się nie chowa - czy któraś z was tez tak ma?

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaheira Zobacz posta
    Ja mam 2 nowe pieluszki i jedna jest super, a w drugiej polarek przy nóżkach się nie chowa - czy któraś z was tez tak ma?
    Ja tak mam w pieluszkach bez przeszyć

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Ja też uwielbiam gitary. Ale nie przepadam za białym tłem w pieluszkach, a teraz taka moda na biel u wielu producentek. Moim zdecydowanym wzorkowym faworytem u Babyetty są matrioszki i mandala.
    Ja też białego tła nie lubię, a faktycznie teraz już wszystkie nowe kolekcje polskich producentów są niemal całe z białym tłem, częściowo pewnie dlatego, że napki też już nie kolorowe, a białe. W sumie rozumiem, że taniej się kupuje setki białych nap i nabija sie też szybciej w jednym kolorze, ale możnaby dla danego wzoru zrobić jednokolorowe ale kolorowe. To takie moje przemyslenia, bo białych nap na np. ciemnej pieluszce też nie cierpię.
    A wzory z nowej kolekcji na żywo rzeczywiście ładniejsze. Mam prosiaki i flamingi, są super.

Cytat Zamieszczone przez yaheira Zobacz posta
    U mnie tez w niektórych chowa się gorzej, ale wystarczy przejechać paluchem po tej gumce przy nóżkach i się chowa.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Uprawnienia umieszczania postów