NA szybko, moje pierwsze wrazniea. Pieluszki z najnowszej kolekcji. To chyba pierwsze pieluszki, których PUL na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciachNo i niesamowicie podoba mi się polar,Tzn.nie wiem czy to mikropolar,czy welur , ale bardzo to przyjemne i takie nie sprawiające wrazenia ogrzewającego polaru, raczej miękko otulającego. Podoba mi się,ze kazda pielucha ma metke ze składem, opisem,sposobem prania.bardzo to profesjonalne.
Sugestia dla Babyetty, byłabym niezmiernie wdzieczna gdyby do pieluszki można było dokupić dedykowany wkład mikrofibrowy, ponieważ nie lubie za bardzo składanych, a gdy włozy się inne dostępne wkłady (no może oprocz itti bitti ale te z kolei twarde sa) to pieluszka traci na swojej zgrabności.

No i niesamowicie podoba mi się polar,Tzn.nie wiem czy to mikropolar,czy welur , ale bardzo to przyjemne i takie nie sprawiające wrazenia ogrzewającego polaru, raczej miękko otulającego. Podoba mi się,ze kazda pielucha ma metke ze składem, opisem,sposobem prania.bardzo to profesjonalne.
Odpowiedz z cytatem