Ja z Babyetty mam tylko dwie kieszonki odkupiłam nówki i początkowo nie wzbudzały mojego zaufania ze względu na wystający polar bałam się o przecieki.
Zupełnie niepotrzebnie- jak się okazało-to jedne z niewielu pieluszek które nie przeciekają choć synuś sik ma solidny.Pul jest mięciutki,wzorki śliczne tylko ta cena.Gdybym miała kompletować stosik tylko z tych pieluch jako,że sprawdzone to bym szybko zbankrutowała.

.Gdybym miała kompletować stosik tylko z tych pieluch jako,że sprawdzone to bym szybko zbankrutowała.
Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Odpowiedz z cytatem
, Teraz, ze względu na część powyższych recenzji o przeciekaniu, ostrożnie zakupiłam 1 szt. dla synka.
Jednak zdeterminowana (bo kocham te pieluszki za krój), nie poddałam się... wyprałam ręcznie pieluszkę w wodzie z dodatkiem płynu do naczyń i używałam jej przez tydzień przed napisaniem tej recenzji, żeby mieć pewność: i nie ma ŻADNYCH przecieków!!!
... nawet w nocy
Jeszcze ekspresowa wysyłka - natychmiast po wpłacie i paczka była na następny dzień roboczy 

mam chłopca, ma 10 m-cy i waży 11kg, udka grubsze, zapinam tak, że zostają 2 napki wolne przy brzuszku, dolne na pełnej długości oczywiście, czyli rozpięte. Dodam, że inne marki nam nie przeciekają, czyli gdzie indziej leży problem