Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: Babyetta

Mieszany widok

Chustofanka Awatar karminek
    Miejscowość
    juz Gdańsk...

Domyślnie

ja mam jedynie otulacz kupiony ponad rok temu, cały czas użytkowany był intensywnie. już przy kupnie był odklejony pul i nadal działa bez zarzutu
    {baTonik} & {NasteczkaPółCiasteczka} 12.01.12

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

ja mam kieszonki i te nowsze i starsze oraz otulacz. Przecieku żadnego nie miałam. Jedynie raz jak mała miała luźną kupkę z dużą ilością śluzu, to pul przepuścił, ale to każdy pul by przepuścił.

Ładne wzorki, pieluszki zgrabne, bardzo dobre wkłady. Jedynie otulacz mógłby jak dla mnie mieć jeszcze jedną zakładkę, na pleckach.

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Nasz otulacz kupiony w sklepie co rusz nawala Niestety, więcej nic w sklepie nie kupię - za duże ryzyko. Dwa z bazarku się sprawdzają.
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

a nie drazni was obszycie przy nozkach w otlulaczach? wedlug mnie takie szorstkie.Ale wzorki ladne, wiecej nie uzytkowalam to sie nie wypowiem.

A. listopad 2012

Chustopróchno Awatar muzakate
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Co prawda otulacza używam krótko, ale intensywnie. Nie przecieka, gumeczki fajnie trzymają się wokół nóżek. Poza tym pieluszka jest b. dobrze uszyta i jest b. ładna!

Widzę, że nowe otulacze mają zakładki z przodu i z tyłu ( w moim jest tylko z przodu zakładka) i to na pewno będzie wygodniejsze, niż tylko z jednej strony.

Chustonówka Awatar kalolina
    Miejscowość
    Wrocław - Smolec

Domyślnie

U nas też kieszonki przemakają mam nowe ze sklepu. Próbowałam już różnych kombinacji z wkładami i nic nie pomaga.
    Otulacze spisują się całkiem fajnie, pul nie jest sztywny, dobrze się dopasowywuje, tylko te lamówki przy nóżkach najszybciej nasiąkają.

Chustofanka

Domyślnie

Powielam z wątku handmade, może szybciej tu ktoś odpowie

"(...) chciałam się dowiedzieć czegoś o wkładach welurowych... tych: http://www.babyetta.pl/pl/p/Wklad-Chlonny-Welurowy/953

Jak chłoną i jaki mają czas schnięcia w porównaniu do mikrofibry, bambusa, prefoldów bawełnianych?

Czy taki wkład (mały i duży spinane w zestawie) sprawdza się też u większych sikaczy czy trzeba dodawać booster? "

Uprawnienia umieszczania postów