Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: Babyetta

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Stalowa Wola

Domyślnie

miałam 3 kieszonki, jedna aio minky, druga kieszonka minky, trzecia kieszonka - zwykły pul
    najbardziej polubiłam tę zwykłą, jakoś najzgrabniej leżała, aio jakoś najmniej polubiłam ale tylko ze względu za czas schnięcia, za to wkład mikrofibrowy miała tak wszyty że nie miało prawa nic przecieknąć

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Mam pytanie odnośnie prania - czy mogę wrzucić PULowe kieszonki Babyetty na 60 stopni? Mam i zwykły PUL, i minky. W środku nie zauważyłam instrukcji prania, więc wolę zapytać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Mam pytanie odnośnie prania - czy mogę wrzucić PULowe kieszonki Babyetty na 60 stopni? Mam i zwykły PUL, i minky. W środku nie zauważyłam instrukcji prania, więc wolę zapytać
    ja wszystkie pule jakie miałam prałam zawsze na 60C; Babyetty tez
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    ja wszystkie pule jakie miałam prałam zawsze na 60C; Babyetty tez
    Dzięki Jakoś tak się złożyło, że ostatnio wszędzie nękają mnie posty o tym, jak to się komuś PUL rozwarstwił i stąd pytanie. Ja standardowo piorę na 40 stopniach, ale chcę czasem puścić na wyższej temp.

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Aktualnie kieszonki Babyetta to moja największa miłość idealne przeszycie, wzory, no wszystko super, cały stosik dla nich wymieniam

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja jeszcze w temacie pieluchowania jestem teoretyczką ale zajrzałam na stronę babyetty i te nowe wzorki są przepiękne, mam ochotę na co najmniej 3...
    Witek 2012

Chustomanka Awatar Przytulia
    Miejscowość
    Kórnik

Domyślnie

Piękne wzory i kolory, pieluszki (kieszonki i otulacze) bardzo starannie uszyte. Świetny kontakt, wiele maili, rozmów, Yetta wszystko tłumaczy, pomaga.
    Mi brakuje przeszyć wzdłuż nóżek (tzn w miejscu gdzie styka się polarek i pul).
    Zdecydowanie zwykły pul lepiej układa się na Staszkowej pupie niż minkee.

Uprawnienia umieszczania postów