Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: Babyetta

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Mam pytanie odnośnie prania - czy mogę wrzucić PULowe kieszonki Babyetty na 60 stopni? Mam i zwykły PUL, i minky. W środku nie zauważyłam instrukcji prania, więc wolę zapytać
    ja wszystkie pule jakie miałam prałam zawsze na 60C; Babyetty tez
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    ja wszystkie pule jakie miałam prałam zawsze na 60C; Babyetty tez
    Dzięki Jakoś tak się złożyło, że ostatnio wszędzie nękają mnie posty o tym, jak to się komuś PUL rozwarstwił i stąd pytanie. Ja standardowo piorę na 40 stopniach, ale chcę czasem puścić na wyższej temp.

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Aktualnie kieszonki Babyetta to moja największa miłość idealne przeszycie, wzory, no wszystko super, cały stosik dla nich wymieniam

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja jeszcze w temacie pieluchowania jestem teoretyczką ale zajrzałam na stronę babyetty i te nowe wzorki są przepiękne, mam ochotę na co najmniej 3...
    Witek 2012

Chustomanka Awatar Przytulia
    Miejscowość
    Kórnik

Domyślnie

Piękne wzory i kolory, pieluszki (kieszonki i otulacze) bardzo starannie uszyte. Świetny kontakt, wiele maili, rozmów, Yetta wszystko tłumaczy, pomaga.
    Mi brakuje przeszyć wzdłuż nóżek (tzn w miejscu gdzie styka się polarek i pul).
    Zdecydowanie zwykły pul lepiej układa się na Staszkowej pupie niż minkee.

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

kieszonka os - bardzo fajna pielucha, ale podobnie jak w issy bearach, moim zdaniem dla starszych/większych dzieci (wersji xs otulaczy czy innych pieluch babyetty nie testowałam)
    na większym bobasie ślicznie się układa i nie sprawia już wrażenia tak dużej (większym tj. powyżej 10 kg)

minky po zakupie- cudownie miękkie, z czasem jak każde minki bleknie i traci na swojej puszystości, ale nie zauwazyłam, by działo się to szybciej niż np. w itti bitti

bardzo ważne- mimo braku przeszyć przy nóżkach - polarek nie wywija się- sam bezproblemowo się układa, zatem nie ma też większych problemów z wyciekami i 'moknięciem' minky

pierwsze wrażenie - pul sztywniejszy niż w innych pieluchach- szybko mineło

bardzo fajna pielucha

otulacz- mam wersję os, pul poliestrowy

mięciutkie gumeczki, mięciutki otulacz, bardzo elastyczny, łatwy w dopasowaniu, pięknie przylega do ciałka

super! polecam!

Chustofanka Awatar clatite
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów

Domyślnie

Bardzo polecam te pieluszki, to jedne z moich ulubionych kieszonek i znam tylko kieszonki. Odpowiada mi ich kształt i szerokość - spokojnie zmieszczą się 2 duże wkłady, na pewno wystarczy do końca pieluszkowania.
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów