www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Aktualnie kieszonki Babyetta to moja największa miłośćidealne przeszycie, wzory, no wszystko super, cały stosik dla nich wymieniam
![]()
Ja jeszcze w temacie pieluchowania jestem teoretyczkąale zajrzałam na stronę babyetty i te nowe wzorki są przepiękne, mam ochotę na co najmniej 3...
Witek 2012
Piękne wzory i kolory, pieluszki (kieszonki i otulacze) bardzo starannie uszyte. Świetny kontakt, wiele maili, rozmów, Yetta wszystko tłumaczy, pomaga.
Mi brakuje przeszyć wzdłuż nóżek (tzn w miejscu gdzie styka się polarek i pul).
Zdecydowanie zwykły pul lepiej układa się na Staszkowej pupie niż minkee.
kieszonka os - bardzo fajna pielucha, ale podobnie jak w issy bearach, moim zdaniem dla starszych/większych dzieci (wersji xs otulaczy czy innych pieluch babyetty nie testowałam)
na większym bobasie ślicznie się układa i nie sprawia już wrażenia tak dużej (większym tj. powyżej 10 kg)
minky po zakupie- cudownie miękkie, z czasem jak każde minki bleknie i traci na swojej puszystości, ale nie zauwazyłam, by działo się to szybciej niż np. w itti bitti
bardzo ważne- mimo braku przeszyć przy nóżkach - polarek nie wywija się- sam bezproblemowo się układa, zatem nie ma też większych problemów z wyciekami i 'moknięciem' minky
pierwsze wrażenie - pul sztywniejszy niż w innych pieluchach- szybko mineło
bardzo fajna pielucha
otulacz- mam wersję os, pul poliestrowy
mięciutkie gumeczki, mięciutki otulacz, bardzo elastyczny, łatwy w dopasowaniu, pięknie przylega do ciałka
super! polecam!
Bardzo polecam te pieluszki, to jedne z moich ulubionych kieszonek i znam tylko kieszonki. Odpowiada mi ich kształt i szerokość - spokojnie zmieszczą się 2 duże wkłady, na pewno wystarczy do końca pieluszkowania.
Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015
Moja radosna twórczość:
http://worzpomyslami.blogspot.com/
http://www.morgankitchen.blogspot.com/