Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: Wielorazowe chusteczki do pupy

Widok wątkowy

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nieznajowa Zobacz posta
    Faktycznie, flanelka na pewno będzie lepsza. Dzięki
    A moczyć będę pewnie na bieżąco, miseczkę z wodą mam na stałe na komodzie. Choć jak piszesz, że nie śmiergną to może... Nie trzebaby za każdym razem wyciskać...
    JustNik, a te rekawice do kąpieli to jakie masz? Są może na stronie internetowej?
    ja ma o taki pojemnik http://allegro.pl/tupperware-pojemni...350249330.html ten żółty.
    mocze i wociskam tak zeby juz nie trzeba bylo wyciskac a byly dostatecznie wilgotne przed wlozeniem do pojemnika i tak trzymam,nie zwracam uwagi czy te z pad spodu sa dluzej czy krocej nigdy nic mi wtym pojemniku nie smierdzialo chociaz jest zamniety.ostatnio to chyba 4 tyg stalo zamkiete i nic.(jakos wiecej uzywalam tych jednorazowych chusteczek)tupperware chyba po zepterze to najlepsze pojemniki.ja z serkow hochland najczesciej wymieniam bo drogie sa.
    nie uzywam zadnych olejkow ,zwykla kranowa jest ok.
    te gotowe zestawy fajne i pewnie sie zwracaja,ale cena jest duza.w takiej opcji co ja uzywam to inwestujesz jakies 30 zeta z pojemnik tupperware (nie handluje tym ) i dwie flanelowe pieluchy za ok 4 zł i masz zestaw.
    OTmoja cala rodzina uzywa tych pojemnikow,moja mama ma miski po 12 lat maja i sa nadal w dobrym stanie mimo ze bardzo intensywnie uzywane,ona ma fiola na ich punkcie,ja tez mam wieklszosc pojemnikow z tej firmy.Wszystkie ciotki ich uzywaja,moja tesciowa sie nimizachwycila,tupperwarowa rodzina jestesmy
    Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 05-12-2010 o 22:35
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Uprawnienia umieszczania postów