Ja zamówiłam gotowy zestaw i zobaczę jak się będzie sprawdzał... Dam znać![]()
Ja zamówiłam gotowy zestaw i zobaczę jak się będzie sprawdzał... Dam znać![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Też się zastanawiam nad gotowym zestawem, ale muszę przyznać, że jego cena jest dość miażdżącaJa jeszcze myślałam o ręczniczkach z Ikea - pociąć na mniejsze i obszyć. Byłyby troszkę grubsze od flaneli
Mayka1981, jaki zestaw zamówiłaś? Cheeky Wipes?
Ja tak zrobiłam jak Jaś był pieluchowany. Pocięłam ręczniki Ikea na 6 częśąci i obszyłam. Mam 72 sztuki chusteczek, które są w użyciu cały czas. Nawet teraz, służą do wycierania buźki po jedzonku lub do smarkania. Nowemu dzidziusiowi planuję poszyć nowe do twarzy z flanelki. Polecam bo na chusteczki wydawałam majątek. Pomijam już chemię, która w nich się znajduje. Z tetry bym nie radziła bo tetra jest dość licha, w sensie za duży prześwit. Przynajmniej te zwykłe pieluchy tetrowe.
ale tak się zastanawiam, czym się ten pojemnik tupperware różni od innych pojemników, bo drogi jest. Czy płaci się za to, ze to jakaś znana firma, i może plastik ma jakiś fajniejszy??
< Pinio
Aha. No i ja odradzam plastikowe pudełko. Mam inny patent, woda przegotowana lub zwykła w buteleczce a chusteczki suche w koszyczku. U mnie to lepiej się sprawdzało.![]()