Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: Wielorazowe chusteczki do pupy

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alassea Zobacz posta
    Dewiś ja też odradzam - pudełka bardzo szybko się zepsuły! Teraz myjki będę mieć w pudełku z ikei - komplet 3 sztuk za 9 zł
    A jakie jakie ? zdradzisz ?
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

O takie:
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80098583/

Wielkościowo idealne, i zajmują o wiele mniej miejsca niż ChW
    A. I przepraszam - 9,99 czyli prawie 10 zł. No ale to i tak taniej
    Cypisek - [maj 2012], Żabka - [czerwiec 2015]
    Żona, matka, Certyfikowana Doula, Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, CDL

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

dziekuje
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Chustofanka Awatar AnnaM
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

podbijam temat, bo wlasnie sobie uszylam 4 myjki z malego reczniczka frotte jakiegos starego i moczyc i wykrecac w tej wodzie z olejkiem lawendowym? bo to bardzo mocno pachnie - a dalam na pol litra wody 2 krople olejku(kroplomierz nie odmierza mi 1 kropli tylko zawsze 2)

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AnnaM Zobacz posta
    podbijam temat, bo wlasnie sobie uszylam 4 myjki z malego reczniczka frotte jakiegos starego i moczyc i wykrecac w tej wodzie z olejkiem lawendowym? bo to bardzo mocno pachnie - a dalam na pol litra wody 2 krople olejku(kroplomierz nie odmierza mi 1 kropli tylko zawsze 2)
    Aniu, ja trzymam chusteczki suche w pojemniczku obok umywalki, moczę na bieżąco i poprawiam doopkę mydełkiem. Mój młody na olejki niestety uczulony, a poza tym w lecie zimnymi wcześniej przygotowanymi chusteczkami dobrze się malucha umyje i ochłodzi, ale w zimie trochę nieprzyjemnie. Ja wolę na bieżąco moczyć w ciepłej wodzie. Na podróż i wyjścia tylko przygotowuję woreczek z mokrymi szmatkami

Chustofanka Awatar AnnaM
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

a na te wyjscie to wlasnie jak moczysz szmatki? bo w samej wodzie mi smierdza, w wodze z kropla lawendy pachna ale intensywnie no a przewujak dla dzidzi mam przy lozeczku w pokoju a umywalke w lazience musialaby sobie przyniesc wode, albo dziecko umyc pod kranem a z calkiem noworodkiem nie bede takich cyrkow robic dopiero jak troche lepiej mi w rece bedzie lezał chyba, juz nie pamietam bo starszaka pod pache i kran w wannie wsadze a mikrusa nie wiem jak , przeciez glowke musze trzymac i reszte ciala i jeszcze myc, jedna reka wiecej by sie przydala

Uprawnienia umieszczania postów