Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustê kó³kow¹ NATI?
- Głosujących
- 41. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustomanka
I ja testowałam piękne chusty 
najbardziej kolorami urzekłą mnie ta z czerwonym i żółtym 
Materiał bardzo miły, mięciutki
dobrze współpracował
odnośnie ramion:
1. Ramię płaskie - dla mnie najwygodniejsze, można ładnie rozłożyć na ramieniu, tak, ze nic się nie wpija
2. Ramię harmonijkowe - też jest ok, aczkolwiek przy dłuższym noszeniu czuć je było mocno na skórze
3. Ramię zakładkowe - nie lubimy się z tym ramieniem, w ogóle nam nie podpasowało
z kieszonki nie korzystałam, ale pewnie jest ok 
odnośnie kółek się nie wypowiem, bo nie miałam innego porównania - dla mnie ok
tyle, że nie umiałam się tak zamotać, aby kółka nie były tuż przy moim barku i ramieniu córci
ogólna ocena 5
i bardzo dziękuję za możliwość testowania
-
Chustonoszka
Testowałam trzy podróżujące Nati Ring, i przekonałam się, że choć jestem absolutnie Natifanką, kółkowe nie są dla mnie. Owszem, samo założenie chusty i włożenie dziecka trwa krócej niż w długiej wiązanej. Ja jednak nie bardzo potrafiłam dobrze chusty dociągnąć, materiał nie szedł przez te kółka i już. Z całej trójki jedynie w Colorado jakoś mi się to udawało, i to właśnie ramię uważam za najlepsze, także dzięki temu, że mogę ściągnąć materiał niżej na ramię i było wygodniej. Ze względu na problemy z dociągnięciem uważam również, że lepsze są większe kółka.
Jeśli chodzi o nośność to nie byłam zachwycona. Córcia ma prawie 2 laka, waży ok. 11 kilo. Noszenie chwilę po domu jeszcze OK, ale jak wybrałam się ciut dalej to bolało mnie ramię. Często noszę na biodrze w długiej i nie mam tego problemu, jakoś lepiej się ten ciężar rozkłada.
Ogólnie daję więc 4 bo plusów tez trochę jest. Jak to Natki - starannie uszyte, piękne kolory, miękki materiał. Kieszonka przydatna, choć niekonieczna.
Muszę jeszcze dodać, że nigdy wcześniej nie nosiłam w kółkowej, więc tym bardziej dziękuję za możliwość testowania.
Uprawnienia umieszczania postów