Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustê kó³kow¹ NATI?

Głosujących
41. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

1 2.44%
  • 3

3 7.32%
  • 4

13 31.71%
  • 5

24 58.54%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: Nati Ring

Mieszany widok

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

I ja testowałam piękne chusty
    najbardziej kolorami urzekłą mnie ta z czerwonym i żółtym
    Materiał bardzo miły, mięciutki dobrze współpracował
    odnośnie ramion:
    1. Ramię płaskie - dla mnie najwygodniejsze, można ładnie rozłożyć na ramieniu, tak, ze nic się nie wpija
    2. Ramię harmonijkowe - też jest ok, aczkolwiek przy dłuższym noszeniu czuć je było mocno na skórze
    3. Ramię zakładkowe - nie lubimy się z tym ramieniem, w ogóle nam nie podpasowało

z kieszonki nie korzystałam, ale pewnie jest ok

odnośnie kółek się nie wypowiem, bo nie miałam innego porównania - dla mnie ok
    tyle, że nie umiałam się tak zamotać, aby kółka nie były tuż przy moim barku i ramieniu córci

ogólna ocena 5
    i bardzo dziękuję za możliwość testowania

Chustonoszka Awatar Vivid
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Testowałam trzy podróżujące Nati Ring, i przekonałam się, że choć jestem absolutnie Natifanką, kółkowe nie są dla mnie. Owszem, samo założenie chusty i włożenie dziecka trwa krócej niż w długiej wiązanej. Ja jednak nie bardzo potrafiłam dobrze chusty dociągnąć, materiał nie szedł przez te kółka i już. Z całej trójki jedynie w Colorado jakoś mi się to udawało, i to właśnie ramię uważam za najlepsze, także dzięki temu, że mogę ściągnąć materiał niżej na ramię i było wygodniej. Ze względu na problemy z dociągnięciem uważam również, że lepsze są większe kółka.
    Jeśli chodzi o nośność to nie byłam zachwycona. Córcia ma prawie 2 laka, waży ok. 11 kilo. Noszenie chwilę po domu jeszcze OK, ale jak wybrałam się ciut dalej to bolało mnie ramię. Często noszę na biodrze w długiej i nie mam tego problemu, jakoś lepiej się ten ciężar rozkłada.

Ogólnie daję więc 4 bo plusów tez trochę jest. Jak to Natki - starannie uszyte, piękne kolory, miękki materiał. Kieszonka przydatna, choć niekonieczna.

Muszę jeszcze dodać, że nigdy wcześniej nie nosiłam w kółkowej, więc tym bardziej dziękuję za możliwość testowania.

Uprawnienia umieszczania postów