Dziękuję za możliwość testowania. Prawdziwa gratka, 3 chusty z 3 różnymi patentami.Do wyboru, do koloru.
Mam lnianą oppamamę z ramieniem zakładkowym i myślałam, ze jest niewygodna dlatego, ze ma taki a nie inny materiał. Teraz już wiem, ze to ramię zakładkowe jest winowajcą.W nati z takim ramieniem też nie nosiło mi się za dobrze.
Najlepiej nosiło mi się w ramieniu harmonijkowym a nawet nie lepiej co po prostu bajka.
Długość chust idealna.
Kieszonka również sympatyczna- trudniej przeciągnąć materiał przez kółka ale ja nie rozsupłuję chusty po każdym użyciu wiec to bez znaczenia .
Dobra wielkość kółek . Ja w swoim kółkowym girasolu mam większe a girasol cieńszy przecież. Jednak wole takie mniejsze. Trudniej dociągnąć ale nic się nie zluzuje przy większym/cięższym dziecku. Jakbym miał małe dziecko co nie lubi tego całego dociągania to bym wolała większe.
Mam 11 kilogramowca, na którym nie robią wrazenia zabiegi dociągania, przesuwania za to ja nie lubię dociągać, poprawiać już w trakcie noszenia.
Jeszcze raz dziękuję za mozliwosć testowania.

Odpowiedz z cytatem

aż sama byłam zaskoczona! Najbardziej oczywiście ramię płaskie, ale zakładkowe i SPB też były ok.
Gratuluję Natalio!