Ja testowałam dwie, bo w jednej ponoć puściło przeszycie i wróciła do poprawki. Miałam savannę z ramieniem zakładkowym i colorado z płaskim.
Muszę uczciwie przyznać, że nie zdążyłam sobie wyrobić jednoznacznej opinii, które ramię/kółka bardziej nam pasują (bo kolor tak - zdecydowanie colorado! ale power!) Więcej nosiłam w colorado z płaskim i większymi kółkami, było ok, całkiem wygodnie. Ale i do savanny nie mogę się przyczepić
. Szkoda, że testy trwały tak krótko - między praniem/suszeniem chust a pracą, niewiele czasu i okazji nam zostało na noszenie i głębszą analizę obu przypadków...
![]()
Ale chusty bardzo mi się spodobały, wielkie wrażenie zrobiła na mnie ich miękkość, szczegłnie w porównaniu z nowymi skrawkami tych materiałów, które kiedyś sobie kupiłam.
Chusty jak najbardziej warte grzechu!
Dziękuję!

) Więcej nosiłam w colorado z płaskim i większymi kółkami, było ok, całkiem wygodnie. Ale i do savanny nie mogę się przyczepić
08.2005
06.2010 
Odpowiedz z cytatem

Michałka (19/08/2010)
a savana tylko raz zalozona ale ramie mi niezbyt psowalo i kolory jednak nie moje. colorado mnie urzekla tymi kolorami i ich intesywnoscia, super mi sie dociagalo i nosilo. tosianda usypiala i spala dosc dlugo, na poczatku troche czulam te moje 9 kilo szczescia ale po pewnym czasie juz nie czulam i chusta dobrze odciazala mimo iz na jednym ramieniu. kolka duze i calkiem niezle mi sie z nimi wspolpracowalo a to moje pierwsze zetkniecie z kolkowa z zalem posylam dalej bo chetnie bym przygarnela do siebie taka chuste na szybkie wypady.