Wiem, na zimę najlepsza jest kurtka. Niestety musze kupic cos tanszego. Nosze głównie na plecach, co polecacie, w czym bedzie nam najwygodniej i w miare cieplo?
A moze 3 w 1?
Wiem, na zimę najlepsza jest kurtka. Niestety musze kupic cos tanszego. Nosze głównie na plecach, co polecacie, w czym bedzie nam najwygodniej i w miare cieplo?
A moze 3 w 1?
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 04-12-2010 o 11:29
Ja noszę z przodu co prawda. Chodzimy w polarze Gabi (tym ze starszej wersji, jest podobno grubszy niż nowa wersja). Jest cieplutko (choć sweter pod nim obowiązkowo, ale nawet przy -10 da się spacerować![]()
2 + 7 (2005-2018)
Piszecie że w polarze da sie wytrzymać do - 10 , jak sie wtedy ubieracie? jakiej firmy polar macie?
ja wkładam na kurtkę jak noszę na plecach (tzn ja ubieram kurtkę i na to dzieć w Tuli). Bo mój Kuba już nie lubi pod kurtką być i często chce schodzić na ziemie.. ale to chyba też zależy od wieku dziecka?
mama Jakub-usia (21.04.2009)
z infantu znalazłam ale tylko na dziecko... a taka dla dwojga tak jak są polary?
Cobra a mogłabyś przesłać linka do tej konkretnej strony bo nie mogę znaleźćDzięki!
A tak troszkę z innej beczkiCzy wiecie gdzie i czy w ogóle można kupić osłonkę przeciwdeszczową /śniegową dla dwojga?
to który polar najlepszy?
Tolanka, mam gruby Gabi, ta poprzednia wersja (ale podobno jakieś sztuki są jeszcze dostępne, jest gdzieś wątek, poszukaj, jeśli chcesz), cenowo nie najgorszy i chodzę w nim codziennie. Pod tylko cienka bluzeczka i rozpinany sweterek, który zapinam na nas dwojgu (dzięki czego Domiś też jest tylko w domowych rzeczach w chuście).
i jest ciepło, przy -10 też tak chodziliśmy 2 x dziennie do przedszkola.
2 + 7 (2005-2018)