Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Witam w ten słoneczny zimowy dzionek

Chustofanka Awatar nixie
    Miejscowość
    http://fit-ma-ma.blogspot.com/

Domyślnie Witam w ten słoneczny zimowy dzionek

Hej
    Od dawna miałam zamiar gdzieś poplotkować o chustach bo chciałabym mojego drugiego bobaska nosić w chuście. (termin na 18 luty)
    Jestem Karina , mama dwulatka Doriana, a teraz czekamy na siostrzyczkę Millę
    (jeśli urząd zgodzi sie na to rzadkie imię)
    Mieszkamy sobie z mężusiem na śląsku
    Chciałabym sie tu nauczyć wiązań ,i poznać inne dziewczyny które sie na to zdecydowały.
    niestety mam mały problemik :
    Tak sie składa ze mężuś zamówił mi chustę jako prezent na święta nie bacząc na to ze jeszcze nie zdążyłam sie dobrze zorientować która będzie najlepsza, i wziął pierwszą lepszą z moich typowanych a ja dopiero dzisiaj szukając więcej informacji dotarłam do negatywnych wypowiedzi co do tej chusty na tym forum.
    Ta nieszczesna chusta to Womar, Zaffiro Chusta N17 BE CLOSE .

Moze lepiej żeby tu nie zaśmiecać odświeżę tamten watek o Womarze
    (chyba ze doradzicie mi tutaj czy ta chusta w ogóle sie do czegoś nadaje ? i czy jest bezpieczna )

A wracając do tematu to bardzo sie ciesze ze tu trafiłam i chętnie zabawie na dłużej
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez nixie ; 02-12-2010 o 12:53

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

A ja również ze śląska z pod Tych

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

Hej - witaj
    I musze dodać, ze imionami dzieci wzbudziłaś moja wielką sympatię. Marzyłam o imieniu Mila dla mojej córy, ale nie wpadłam na to, że może być Mila czy Milla. Początkowo miała być Milena, zeby skrót był Mila, ale w końcu to nie to samo i wybór padł na zupełnie inne imię. Hmmm - ciekawe czy uda wam się z tym USC - życzę powodzenia.
    A Dorian też mi się znakomicie kojarzy - uwielbiam biżuterię Doriana Grabowskiego - nie wiem, jak człowiek wygląda itp. ale to co tworzy jest wspaniałe. Znasz? Jak nie, to koniecznie poszukaj w sieci
    Co do chust - czy womarem możesz zrobić dziecku krzywdę - dopytaj tutejszych specjalistek, ale na pewno taką chustą ryzykujesz, że sama się zrazisz, bo komfort motania i noszenia jest nieporównywalny do porządnych "szmat".
    Uważaj na to forum, bo wciąga
    Pozdrawiamy z Lublina

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To i Warszawa pozdrawia gorąco ciepłą herbatką z plastrem pomaranczy i goździkami

Chustofanka Awatar nixie
    Miejscowość
    http://fit-ma-ma.blogspot.com/

Domyślnie

Dziękuje za mile przywitanie
    Chciałam imię Milla bo Mila to zdrobnienie i tego także mogliby nie uznać, a poza tym niektórym złośliwcom dałoby to okazje do komentarzy ze niby kojarzy sie to z jednostką miary...
    A u mnie w rodzinie rzadkie imiona to normalka wiec dla mnie to coś fajnego.
    Ja z moim bratem zawsze czuliśmy sie wyjątkowo,i raczej mieliśmy z tego same korzyści .
    Widziałamta biżuterie i uważam ze jest bardzo ciekawa i artystyczna
    Moze moj Dorianek także będzie taki kreatywny a już wykazuje wiele zdolności

A co do mojej chusty... zobaczę.. poczytam, wypróbuję i moze jak będę miała lepsza sytuacje finansowa to kupie cos na prawdę sprawdzonego.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Chustomanka Awatar wiki100
    Miejscowość
    Lublin jeszcze

Domyślnie

witaj!

Uprawnienia umieszczania postów