skrzywko a z dzieciem w chuście da się je na założonych już butach zamontować? W sensie, że jedną ręką i szybko, bez przesadnych akrobacjiBo nie widzi mi się zbieganie z 4. piętra w tych podkowach - a buty antypoślizgowe mam, ale czasem chciałoby się w eleganckich kozaczkach na obcasie gdzieś wybrać...
Podłączam się pod pytanie Mety - bo też 4 piętro mam do przejścia![]()
Ja mam te z 1. postu, ale to ten sam patent jak mniemam.
Potwierdzam
Da się je założyć i zdjąć z dziecięciem w chuście na brzuchu. Nie wymaga to jakiś specjalnych akrobacji. To guma jest, więc nakłada się na palce i naciąga na pietę i wuala!
Zakładam po wyjściu z mieszkania, bo mam parkiet i z reguły na dole, bo nie lubie w nich chodzić po schodach.
My juz zaliczylismy oprócz codziennych spacerów okołoprzedszkolnych wyjście do eleganckiej knajpy (gdzie musiałam ściągnąć w progu, bo mieli drewniane podłogi) ora chrzest, przy której to okazji podkułam w ten sposób moje eleganckie
kozaki
![]()
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
Słuchajcie, czy te z betterware ktoś ma? Dobre one? Mamie bym kupiła, te męskie![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.