Słuchajcie, czy te z betterware ktoś ma? Dobre one? Mamie bym kupiła, te męskie![]()
Słuchajcie, czy te z betterware ktoś ma? Dobre one? Mamie bym kupiła, te męskie![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Coraz bardziej się skłaniam do zakupu tylko muszę się wczytać czy na moją gigantyczną stopę (nr 35) będą się nadawały![]()
Raki się prawie sprawdzają, chociaż jak jest taka breja, to nic nie da rady, bo śnieg się wbija, a jak pod spodem jest lód to nie ma mocnych, trzeba po powoli chodzić.
Swoją drogą ja nie mogę tego pojąć, że u mnie centrum miasta, a chodniki żadne nie są odśnieżone, masakra dosłownie.
mam i sobie chwalę
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
tez szukam i nie widze
ale tu znalazłam:
http://allegro.pl/nakladki-antyposli...367921341.html
te tez sa si?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja mama trapery z gumowa solidna traktorowata podeszwa, to jak raki samo w sobie, slizgac sie nei da, chocby nie wiem jak czlowiek chcial
Jak się cieszę, że coś takiego znalazłam - na nasze śniego-błota jak znalazł. Super pomysł, na pewno kupię![]()