Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 101 do 105 z 105

Wątek: Warszawę zasypało...

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja dziś zrezygnowałam z jazdy do pracy. Na szczęście mogę pracować zdalnie z domu. Odstawiłam tylko dzieci do żłobka - warszawa tak zakorkowana, że się jeździć nie da.Najbardziej współczuję tym, którzy muszą odkopywać swoje samochody spod tych zwałów śniegu...
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Szczęściary Odstawiłam dzieciaki do żłobków i przedszkoli, jakoś dojechałam do pracy. Ale tak sypie, że nie wiem jak jak ich odbiorę, bo m. musiał wyjechać z Wawy. Chyba muszę się zwolnić z roboty, bo do 17.00 z Targówka na Bielany za chiny nie dojadę
    to widaj w klubie!!! Też z Targówka muszę przedrzeć się na Bielany. Mąż mi powiedział, że widzimy się jutro, bo nie wie jak wróci z Puławskiej z pracy. A ja planuję uciec koło 14-15. Najpewniejsza jest jeszcze moja siostra - z centrum metrem na "Bielany-Pany"

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta
    ja dziś zrezygnowałam z jazdy do pracy. Na szczęście mogę pracować zdalnie z domu. Odstawiłam tylko dzieci do żłobka - warszawa tak zakorkowana, że się jeździć nie da.Najbardziej współczuję tym, którzy muszą odkopywać swoje samochody spod tych zwałów śniegu...
    trzeci dzień siedzę w domu, jutro mam wolne, ale od poniedziałku muszę się stawiać na zakład....
    zasypiani nie jesteśmy ale w centrum może być dramat
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamaal Zobacz posta
    Kochana, bo to byli panowie, którzy odśnieżają tylko osiedle, my im płacimy Po naszej ulicy mąż biega na biegówkach, bo nieodśnieżona, a chodniki mają wydeptane wąskie ścieżki :/
    i wszystko jasne nie ma to ja nasza otwocka rzeczywistość
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dzisiaj wcale nie było tak źle. M. bez problemu zawiózł młodą do żłobka, dojechał do pracy i wrócił bardzo szybko.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Uprawnienia umieszczania postów