Pokaż wyniki od 1 do 20 z 105

Wątek: Warszawę zasypało...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Warszawę zasypało...

W Warszawie jest tyyyle śniegu, a pada i pada dalej. Do tego ten wiatr, normalnie śnieżyca. W innych regionach pewnie jest podobnie. Tak się właśnie zastanawiam, jak przyprowadzić dzieci ze żłobka? Zazwyczaj używamy chusty i wózka, ale dzisiaj? Chyba w taką pogodę to byłoby barbnarzyństwo wrzucić dziecko an plecy i spacerować po parku? Wychodzicie w ogóle w taką pogodę na spacer? Ja chyba samochodem po dziewcyzny pojadę, choć mi szkoda bardzo, bo tak lubię je nosić...
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

wyszlismy około 11.00, ale po 20 minutach Młody odtrąbił odwrót. Pogoda super, padający śnieg również, ale ta wichura.....niestety urywa głowę

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

ja się z młodszym nie ruszam.
    mąż ze starszakiem idą na zakupy a raczej jadą, bo dzieć chce zobaczyć śnieżyce
    najgorsze jest to, że mi zasypało okna (dysponuję tylko takimi w dachu) i jest ciemno jak w nocy.
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Guest1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aliona Zobacz posta
    najgorsze jest to, że mi zasypało okna (dysponuję tylko takimi w dachu) i jest ciemno jak w nocy.
    mam to samo

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

a u mnie sypie tez i konca nie widac ...

Chustomanka Awatar Suzi
    Miejscowość
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

okrutnie wieje...
    Pierwszy raz odkąd smyk wychodzi na dwór chyba nie zaliczymy spaceru! Stachu może jechać w gondoli i za folią ale ja? Nie dam rady pewnie pchać woza...

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

trochę się martwię, jak do domu wrócę. M jedzie autobusem już godzinę i ujechał 2 przystanki (na Włochach), w Centrum nie wygląda to tak tragicznie
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Guest1
    Guest

Domyślnie

ja właśnie dotarłam z Warszawy do domu i naprawdę nie wiem jak pojadę samochodem po Matiego do przedszkola. nie da się za bardzo nawet jeździć po ulicach
    po drodze widziałam kilka osób z dziećmi na sankach ale tak szczerze to chyba żadna przyjemność jak tak jest taka zamieć.

Uprawnienia umieszczania postów