Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 80 z 105

Wątek: Warszawę zasypało...

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

A ja zazdraszczam moim dzieciakom, które szaleją, bo śnieg i są całe szczęśliwe z takiej pogody. Ja coś mniej jestem szczęśliwa na ten śnieg
    2 + 7 (2005-2018)

Chustonoszka Awatar Asiolek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja dzis bylam w chuscie z parasolka, zeby nas nie przewialo i bylo ok.

Chustomanka Awatar zanna
    Miejscowość
    Warszawa/Bemowo

Domyślnie

ja wyjechałam rano wózkiem na spotkanie z koleżanką - było całkiem ok ale jak wracałam, wszystko zasypane, chodników nie było widać ciągnęłam wózek tyłem, coby Synusiowi nie wiało... masakra!!! a Boguszek jakby nigdy nic sobie w tym wózku w tej wichurze zasnął - a nigdy w wózku mi nie zasypia i nie obudził się jak go rozbierałam, przenosiła do łóżeczka i spał 2,5h sanki muszę kupić
    , ,

Chustonoszka Awatar Asiolek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Sanki to super rzecz, wczoraj bylam z Ola pierwszy raz i bardzo jej sie podobalo.

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Mój szanowny niemąż od 9 rano wraca z Poznania, od 7 godzin od Sochaczewa.....i raczej na noc nie wróci.....masakra......jutro chyba odpuszczam dzieciom konie......a w środę jak będzie te -20 to chyba wogóle z domu nie wyjde......
    Nina nie cierpi zacinającego w twarz śniegu - wyła dziś przeokrutnie i nie chciała iść na spacer........chyba więc zmuszać jej nie będę......szczególnie że mi samej też się nie chce

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

mojego nadal nie ma w domu...
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

MartaS, mojego też nie. Droga od nas na Okęcie to jest normalnie max pół godziny, razy dwa no i z kwadrans na odebranie gościa... a nie ma ich już 3,5 godz; co nagorsze wziął mój telefon i nie mamy kontaktu
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

mojemu powiedzieli że TIR zakopany zatarasował drogę i nie ma jak dźwig go wyciągnąć....poszedł wiec spać w aucie na środku drogi.....

Chusteryczka Awatar matka.kobitka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

niedawno widzialam w tv, ze wawa wciaz stoi w korkach, koszmar jakis
    „Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
    Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08

Chustoholiczka

Domyślnie

u mnie w pracy ludzie wychodza i wracają mowiac, ze sie poddali bo nie da sie wyjechac
    a godzina ktora? i nadal wszystko stoi! a parking zasypany po pachy
    paraliż niezly, a mnie strachają takie paralize spowodowane pogodą , normalnie sie boje

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ufff, mój jest... Trzymam kciuki, żeby pozostali też wrócili
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mojemu zajęło ponad 4 godziny pokonanie Dickensa - Stryjeńskich, ale w końcu dotarł - uff...

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Masakra, dzisiaj spóźniłam się 1,5 godziny po młodą do żłobka bo nie przyjechało 6 kolejnych autobusów z rozkładu (jednej lini!), ponad godzinę czekałam na przystanku i prawie płakałam z zimna bo nawet wiaty tam nie było. Część trasy pokonałam na piechotę a jak odbierałam młodą to i tak były jeszcze inne dzieci! M. jechał dwie godziny trase, którą zazwyczaj robi w 20 minut.
    Teraz wieczorem jak wracałam do domu to śnieg po kolana w ogóle chodników nie widać. Właśnie mamy burzę mózgu jak dotransportować młodą rano do żłobka...
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martyna Zobacz posta
    u mnie w pracy ludzie wychodza i wracają mowiac, ze sie poddali bo nie da sie wyjechac
    a godzina ktora? i nadal wszystko stoi! a parking zasypany po pachy
    paraliż niezly, a mnie strachają takie paralize spowodowane pogodą , normalnie sie boje

hehehe..., no to nocka w pracy Przy okzaji kilka dni można odrobić i potem dwa dni wolnego
    U nas śniegu mniej niż w Lublinie, ja byłam z Kajetanem na 1,5 godzinnym spacerze z wózkiem, mały spał, wiało sniegiem, ale naprawdę to pewnie pikuś z tym co tam u Was.
    Zastanawiałam się, czy wziąć Kajetanka do chusty, pod kurtkę, żeby miał ciepło i dodatkowo wziąć wózek, żeby mieć się czego trzymać jak będę szła.
    Pomysł niegłupi

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustoholiczka Awatar Dorocie
    Miejscowość
    było Warszawa, teraz Żyrardów

Domyślnie

babcia została z dzidzią, a ja z mężem poszliśmy odśnieżyć samochód i po małe zakupy spożywcze (kobitka w kasie mówiła, że mieli wyjątkowy mały obrót)
    niesamowita ilość śniegu, zamiecie prosto w oczy, bardzo zmienił się krajobraz dzielnicy podczas jednego dnia, paraliż ;p cieszę się że mąż późno, ale wrócił z pracy, połowę drogi szedł na piechotę, przemoczył buty
    a jutro znowu cały dzień siedzimy w domku z Róziakiem
    Różyczka'10 Anielka'13 (*) Jaś'15

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

to ja dopiszę , mój 3 h wracał z mokotowa na bemowo , wyruszył o 20 a 23 był w domu , normalnie dramat, dziś nei jest lepiej

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Uważam, że Hanna dała ciała po całości. Śnieg nie był zaskoczeniem, był zapowiadany.
    A firmy odśnieżające mają bardzo wygodną umowę nie powiem - tylko co by było jakby miało padać bez przerwy przez kilka dni?
    Masakra powyborcza bania jak nic.
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

Nie wiem, kto jest winny, a chciałabym wiedzieć. Panowie, którzy przywożą chleb do naszego sklepiku osiedlowego mówili, że nikt, albo raczej że wszyscy kierowcy którzy głupieją w pierwszy śniegowy dzień.
    Mój mąż wczoraj wyruszył z czerniakowskiej o 18, w domu był o 1!!! dodam że jednym autobusem....
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Chustomanka Awatar Magdailena
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

A ja dzisiaj byłam z Wojtkiem po młodą do szkoły w wózku. I sorry, snieg lezy od wczoraj, a nigdzie, totalnie nigdzie niepoodgarniane. Czułam się, jakbym jechała conajmniej 30 km, a to 20 min. spacerkiem tylko. Jechaliśmy ok. 50 minut i tyle spowrotem.
    Jak zwykle zima zaskoczyła wszystkich:-/

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

u nas oczywiście też masa śniegu ale nie ma wiatru więc bardzo przyjemnie się chodzi. Helena od dawna na to czekała Za pierwszym razem to zjechała z wałów chyba 60 razy aż przy kolejnym podejściu całkowicie odcięło jej prąd Sanki, chodzenie po głębokim śniegu, rzucanie się i turlanie - u nas na razie same plusy zimy
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Uprawnienia umieszczania postów