Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: kieszonka - poczatki

yasmeen
    Guest

Domyślnie kieszonka - poczatki

Dzis zaliczylismy pierwszy spacerek Kieszonke cwczylam meczac mailowo Vege (dziekuje!!!). Na poczatku maly (5tygodni) sie zloscil i po 5-10 minutach odpychal sie do tylu i krzyczal.
    W tej poszlam na zywiol, czyli na spacer i ledwo zeszlam z 3 pietra a synek spal slodko wtulony. SPacerowalismy godzinke.
    Pomoglo nasuniecie tych bocznych pasow na plecki - mam nadzieje, ze tak mozna robic... Bo po takim nasunieciu synkowi sie chustowanie podoba.
    A w ogole jestem zawiedziona, bo spacerujac nie wzbudzilam zadnej sensacji, nie slyszlaam zadnych komentarzy i ogolnei zdziwienia nie budzilam. A ja sobie takie ciete riposty przygotowalam
    A oto zdjecia (jak mi sie uda wkleic i cos bedzie widac ) z ogromna prosba o ocene i porady co zmeinic, co ulepszyc, co poprawic.
    Bardzo wygodnie mi bylo btw

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

zdjec nie widac, ale jak sie kliknie na adres to mozna je sciagnac.
    bardzo ladnie
    pasy oczywscie mezsz tak rozsuwac, byly byly rowno rozlozone i od kolanka do podokolana a srodek pasa na srodku plecow, reszta po bokach.
    jedna uwaga to nozki maluszka - bardzije podkulone pod siebie powinien miec czyli kolanka wyzej.
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Tak jak napisała ithilhin kolanka wyżej i będzie super Ja tak chwytam za stópki i jakby sadzam Małego - tak żeby "wpadł" do chusty, pupcia musi być taka właśnie "wpadnięta" A tak poza tym to wydaje mi się, że jest ok

Życzę powodzenia i dużo radości z chustowania
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Uprawnienia umieszczania postów