Pszczoła? Ja jej nie używałam zbytnio (raz czy dwa tylko) i nie zwróciłam uwagi. Jeśli to bzzzz, to proszę reklamować. U mnie, rzecz jasna![]()
Pszczoła? Ja jej nie używałam zbytnio (raz czy dwa tylko) i nie zwróciłam uwagi. Jeśli to bzzzz, to proszę reklamować. U mnie, rzecz jasna![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Przyzwyczaiłaś się może![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
czasem szeleści bo się rozwarstwiła,a czasem,bo detergent się uzbierał w niej,a właściwie w PULu,niestety trudno pieluchy z PULem skutecznie wyczyścić bo mamy ograniczone pole działania. nie sądzę,by poprzedni właściciel nie wiedział o rozwarstwieniu,może dlatego sprzedał,jeśli cena była okazyjna to luz,ale jak nie to brzydko postąpił.tak myślę![]()
mnie ostatnio IB zaczęły skrzypieć ot tak, po jednym z kolejnych prań
wszytko było OK, raptem rozwieszam i słyszę szzzzzzzzzzzz![]()
u mnie Cushie Tushies w kropy zaczeła szeleścić od razu po pierwszym praniu (kupiam nową) ale nie mogę jej nigdzie zajrzeć bo zaszyta jestwięc nie wiem co jej się stało
trzyma super, nigdzie nie przecieka, więc nie wiem, może to taki model? mam drugą CT i ta mi nie szeleści ani trochę![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)