Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Czy kiedyś przestanie protestować?

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie Czy kiedyś przestanie protestować?

Córa ciągle protestuje podczas wiązania plecaka, już nie mam pomysłów co zrobić, nosimy się ostatnio często, także powinno być już lepiej, a nie jest.

Jak już zawiązana, to jest dobrze, zadowolona do tego stopnia, że nawet nie ma ochoty się ruszać, ale samo wiązanie to ciężko przychodzi, mam ochotę wogóle zrezygnować z chustowania

Z przodu nie wiążę, bo nie daję już rady na dłuższe dystanse, w domu na troszkę to tak, ale na spacer jednak musi być na plecach.

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustomanka Awatar czarna_zaba
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Mam rówieśnika i od września tylko nosidło się udaje a plecak z chusty czasem się uda po domu, ale rzadko,,,

Chustoholiczka
    Miejscowość
    .

Domyślnie

Moi też nie wytrzymywali i protestowali- kupiłam Bondolino i tylko w tym na plecach, w chuście tylko z przodu. Wypróbuj nosidło- wiąże się dużo szybciej. Może z czasem przywyknie i wytrzyma też motanie chusty?
    http://edu-mata.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/EduMatablogspotcom/
    Syn Pierwszy - 06.2007 r.
    Syn Drugi - 10.2008 r.
    Córka Pierwsza - 03.2014 r.
    Córka Druga - 04.2018

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

To już znaczy, że po noszeniu w chustach ?

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

nie koniecznie juz koniec. t_a_s probuj jeszcze no a jak nie to nosidlo. wyobraz sobie moj maly ma 4 miesiace i protestuje jak zawiaze jest ok ale poki zawiaze to masakra. plecak prostu udaje mi sie zamotac bo szybko idzie, ostatnio chcialam hanti wyprobowac i nic. maly sie prezy wygina, krzyczy nawet juz i nici. ale nic, moze przejdzie a moze nie, ale sie nie zniechecam, probuje dalej jak ma dobry humor choc z tym ostatnio kiepsko bo zuby ida
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Chustoholiczka

Domyślnie

zdecydowanie polecam próby nosidłowe (jak nie masz to daj znać , coś się podeśle na próbę) a jaki plecak wiążesz? Pyza nienawidzi plecaka prostego ale już z krzyżem jest speln ieniem jej marzeń... Jak wkładasz Anielkę na plecy? Moze problem tkwi w tym sposobie jej umieszczania tam? : bduh:

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

tas_ przerabiałysmy to też jakiś czas temu na początku plecakowania.
    Po prostu robiłam to za długo na cierpliwość dziecka. I nie wrzucam przez ramie itp tylko szybciej....czyli kłade chuste na kanape, w to sadzam dziecia, ja siadam jej między nóżki, podciagam poły i juz jest na plecac i ja sobie teraz spokojnie dociągam i wiąze a ona już szczęsliwa że siedzi.
    A jak męczyłam się z wrzucaniem to raz że ja miałam stresa i problem - bo ona ciężka ( tak jak Twoja) i trwało do w nieskończoność....
    Patent z nosidłem też powinien pomóc...my nosimy naprzemiennie chuste i nosidło i jest ok

Chustofanka Awatar endurka
    Miejscowość
    radziejowice/grodzisk maz.

Domyślnie

mój jak zaczynał plecowanie to się darł i rzucał, bałam się, że fikbnie, potem zostało mu to przy prostym plecaku, a potem zniknęło zupełnie (może wpływ miała też moja sprawność motania narastająca) i teraz cieszy się i radośnie wczepia w szyję bez szemrania przeczekaj

Chustomanka Awatar emmaline
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

u nas to była kwestia że Młoda chciała być cały czas w ruchu, a zanim jąw rzuciłam na plecy to musiała na chwilę usiąść - teraz jej trochę przeszło i się daje
    Weronika Magdalena 09.10.09 http://weronikamagdalena.blog.pl

czekamynaczerwcowegochłopca2017

Uprawnienia umieszczania postów