Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: 2000 za mną a....

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

To tez jest moje ulubione forum na początku myślałam, że nie polubie się z nową formą forum (po gazetowym), ale baaaardzo szybko się oakzało, że jest najlepsze z najlepszych - i tu juz zostałam i ... zostanę Hania co prawda wyrasta z noszenia, ale jest innych pare fajnych działów, od których codziennie rozpoczynam lekturę
    Gratuluję przejścia kolejnego progu
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Mart gratulacje
    100 lat gadania na tym forum!

btw a czy już ktos m na forum ostatni stopień wtajemniczenia - chodzi mi o tę skalę - chustoholiczka, chusteryczka - i co dalej?

EDIT - juz sobie odpowiedziałam, na czele jest Hanti w gadaniu, potem Vega i Mart czyli nikt jeszcze nie osiagnął "kresu" skali
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

Gratuluje pieknego wyniku! Rzeczywiscie to forum wciaga... Ani sie obejrzysz a tu juz 5-cyfrowa liczba bedzie

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

tak sie właśnie kieyś zastanawialam, czy któraś osiągnęla stan wszystkich zakolorowanych kwadracikow, i jaki się napis wówczas pojawia jesteś na najlepsze drodze. powodzenia

Uprawnienia umieszczania postów