Pokaż wyniki od 1 do 20 z 127

Wątek: pomocy , kupic buty czy nie?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

no jasne, kiedy ty zamierzasz puścić dziecko na chodzenie po dworze? dopiero jak sie zima skończy? zakładając, ze śnieg będzie na pewno do marca - masz całe trzy miesiące. nie wierzę, że ją będziesz trzymać w domu. a na sankach jak ?- wsadzisz aj na sanki i będzie na nich jechac, a jak będzie chciała połazić po śniegu, to nei pozwolisz??? nei wyobrażam sobie tego

Domyślnie

zupełnie nie rozumiem czemu nie chcesz jej pozwolić pobiegać po dworze?? Nasza Zośka ma 17 miesięcy, chodzi odkąd skończyła rok i dalej się przewraca. Ale ja nie widzę w tym żadnego problemu...
    Zoś 2009 i... Ktoś 2014

Chustofanka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Pewnie, ze kupowac!!! Snieg to taka fajna sprawa! Naubieraj i pozwalaj chodzic

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

belfegoreczko - ja kupiłam śniegowce demar, kosztowały ok. 50zł i są naprawdę fajne - cieplutkie, wysokie, leciutkie, miękka podeszwa, nieprzemakalne. moja córa do tej pory tylko na boso chodziła i bałam się, jak sobie poradzi w takich trepach. założyłam, a ona jak gdyby nigdy nic one są sznurowane, więc na wysokie podbicie jak najbardziej. też mi się wydaje, że im później, tym trudniej będzie znaleźć coś fajnego. ja tak się zrobiłam zeszłej zimy i potem już nie było tych wzorów, które sobie upatrzyłam, musiałam brać, co było.

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

kamuszyco - a gdzie ja dostane takie fajne buty u mnie na zadup.. ?

Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez belfegoreczka Zobacz posta
    kamuszyco - a gdzie ja dostane takie fajne buty u mnie na zadup.. ?
    u mnie na zadupiu też nie było na allegro kupiłam. jakby nie pasowały, zawsze można zwrócić. a ja jestem bardzo wymagająca w kwestii butów, tym bardziej tych pierwszych, i te mnie naprawdę mile zaskoczyły. bo za taką cenę mam naprawdę fajne trepki.
    aha - one są ocieplane owczą wełną. to też duży plus, bo stopa na pewno nie zmarznie, jak dziecko będzie tylko siedzieć. bo ileż taki roczniak pochodzi po tym śniegu

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

a możesz mi podlinkować sprzedawcę?
    i dobrze dobrałaś rozmiar?
    nie miałaś problemu ?
    js tez jestem wymagająca , aż do przesady czasem :/

Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

kupiłam r. 20/21, bo to taka podwójna rozmiarówka, i mamy jeszcze zapas. myślę, że będą ok na całą zimę. tych kolorów już nie widzę na allegro, ale pewnie jeszcze będą. tu są wszystkie demary, poszukaj, może coś Ci sie spodoba
    http://allegro.pl/listing.php/search...1&string=demar

a ja kupiłam u tego sprzedawcy:
    http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10035214

Domyślnie

mamy dokładnie takie same, też się obawiałam czy Zośka będzie wogóle umiała w nich chodzić. Ale jak je założyła to nie chciała ściągnąć. Wystarczyło 15 minut i zapanowała nad nimi mam nadzieję, że w śniegowych zaspach się sprawdzą
    Zoś 2009 i... Ktoś 2014

Uprawnienia umieszczania postów