no to superi jeszcze w tych butach podoba mi się to, że są made in Poland
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
Do nas właśnie dotarły buciki Demar Snow Ride. Wzięłam rozmiar 22/23 na stópkę 12,5cm. Są troszkę za duże, jest z 1cm luzu, także myślę, że wystarczą do końca zimy (a podobno ma być w tym roku krótka)
Tak, jak pisałam wcześniej, zamawiałam u producenta. Buty kosztowały tylko 36zł + przesyłka. Ale nie wiem, czy jeszcze je mają...
ja tez kupiłam demary zachęcona tym wątkiem
kupiłam takie:
wzięłam rozmiar 22/23, te butki są super, w środku futerko na całej stopie - zobaczymy jak się sprawdzą na spacerze
Ostatnio edytowane przez tonya ; 06-12-2010 o 10:24
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Podbijam temat, bo nas kluska zaskoczyła i zaczęła chodzićNo i ta umiejętność sprawia jej mnóstwo frajdy
Spodziewałam się tego raczej bliżej wiosny, więc nie planowałam zakupu takich "prawdziwych" bucików na zimę, bo po domu mam skórkowe paputki, a do chusty i wózka ma takie cieplutkie bezpodeszwowe emu-podobne. Super są, ale chodzić się w nich nie da. I teraz nie wiem, co mam zrobić? Jakie buty kupić? Czy szukać zimowych kozaczków/śniegowców, czy bardziej wiosennych trzewiczków? Doradźcie coś proszę
![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
dziewczyny i jak się sprawdziły?
synek lato 2008synek wiosna 2011
podopowiedzcie proszę dziewczyny, jak wygląda rozmiarówka demarów? jest może zawyżona bądź zaniżona?
trochę zawyżona, najlepiej kierować się przy doborze długościa wkładki wewnętrznej
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Dziewczyny, jakie buty poleciłybyście na zimę dla prawie dwulatka?dla starszaka mam sorele, ale wydaj się zbyt ciężkie dla takiego malucha jak Krzyś
chyba, że któraś z Was je wypróbowała...
Fajne te buciorki! Będę wiedziała, czego szukać swojemuTeraz ma półbuty, na śnieg koniecznie porządne śniegowce. Do mam bojących się że dziecko upada: Właśnie w śniegu jest mięciutko, poza tym upadnie kilka razy to się nauczy klapać na tyłek lub podpierać kolankiem, rzadko będzie padać na twarz. najbardziej na schodkach i podjazdach z tych płytek trzeba uważać, bo tam i dorosły może zęby wybić.
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
mógłby ktos bardziej doświadczony mnie pokierować - jezeli chce kupić buty niestacjonarnie; stawiam dzieciaka na nogi, odrysowuję stopę, mierzę w 'najdłuższej długości' i co dalej? ile dodaję cm do dł. stopy dziecka, by kupić zimowe buty? (celem uzyskania dł. wkładki wew.)
(chcę wziąc pod uwagę grube polarowe skarpety, ale nie chcę, by buty okazały się znacząco za duże i by mi dziecię stópki krzywiło)
a jak jest z szerokością tych butów? raczej dla dzieci z duzym czy małym podbiciem są?
wejdź sobie na strone butów gucio i tam masz dokładnie podane co i jak
sama tak robilam jak nie wiedziałam
nie będe się przebijać przez wszystkie posty
napisze jak to było u nas
Kupiłam malemu buty oraz ocieplacze firmy Stonz
Rewelacja do chusty, śnieg, (a ocieplacze tera równiez wykorzystuje jako paputki w domu)
Superowe są
edit; przepraszam ze post pod postem
Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 22-10-2012 o 21:35
Jutro dzwonię do demara i pytam o różowe śniegowce skoro są przetestowane![]()