Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: Nati naturalny bambus - pasiaki, paprotki

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

s0nata,!!!

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Dziewczyny, informacje o praniu różnych chust Nati znajdziecie tutaj: http://www.natibaby.pl/pln/chusty/pranie.html
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Hej Kobiety! Przepraszam, że podbijam ten temat znów, ale już mam ten bambus avocado od miesiąca i leży, bo ja obchodzę go non stop dookoła w związku z tym, że... boję się go wyprać.
    Instrukcje z Nati instrukcjami z Nati, ale jeżeli ja potraktuje tę chustę tylko proszkiem bez płukania w czymkolwiek, to przecież zamiast mięciuteńkiego bambusa będę miała sztywny i szorstki badyl...

Zwracam się do Użytkowniczek tego tak kłopotliwego dla mnie cuda raz jeszcze. Czy używałyście płynu do płukania tkanin? Jeżeli tak- działo się coś? Jeżeli nie- czym ewentualnie zmiękczałyście wodę? Ja już w rozpaczy jestem z tych rozterek. Bawełnę wrzuciłam po raz pierwszy do pralki z całym innym praniem, bo nie wiedziałam o żadnych obostrzeniach odnośnie prania chust i błogosławiona ma ignorancja... A teraz to już nie wiem co robić.

Dzięki za wszelkie wskazówki i rady...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów