a może...spróbuję w Ludwiku je pomęczyć, dzięki![]()
a może...spróbuję w Ludwiku je pomęczyć, dzięki![]()
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021
spróbuj. Zawsze tak robiłam gdy Flipy zaczynały mi przeciekać. Bo zdarzało się aczkolwiek rzadko
a mnie się wydawało, że to wkładki mają prawo się zatłuścić, nie otulacz...
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
Mnie również. Ewidentnie pul się rozszczelnił, bo mokre plamy są nie tylko przy nóżkach, ale na całej pupie. Ale gołym okiem nic nie widać. Dziwne...
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021
ja mam dwa Flipy i bardzo czeste ich uzywam - jak na razie nie przeciekaja! Piore w 60C i nigdy ich nie odtłuszczałam (tez mi sie wydaje, ze to wkładki tego potrzebuja a nie otulacze!!!) Moze sie rozwarstwiły?
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
egac, nie wiem jak długo jest jakas gwarancja, bo pół roku za malo chyba zeby cos popsuc i moze jest wada pula. No ale nie wiem czy sie uda, bo jednak ten kaloryfer. Flip cienki wiec moze wrazliwy jedak bardzo.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Nigdy nie slyszalam o przeciekajacych flipach, nam tez nigdy nie przeciekly, wiec nie wiem, co doradzic.
A pielucha bardzo mocno mokra jest? Bo generalnie pul nie jest totalnie szczelny i powinien oddychac. Jesli pielucha jest b mokra, a dziec na niej siedzi, to moze sie zrobic mokry placek i to bedzie calkowicie zgodne z prawami fizykiBawelniane pule przeciekaja szybciej.
Ale jesli nic z tych rzeczy to moze sie rozwarstwil?