Marta, moj synek tez ma jakas egzeme na lokciach i pod kolanami, ja wykluczylam nabial, ale nadal nie wiemy co mu moze szkodzic...
Dzisiaj malego zostawilam na 2 godziny z tesciowa, pojechalam wykapac malutka coreczke mojego brata, bo dzisiaj wrocili ze szpitala. W tym czasie tesciowa ani razu nie wysadzila malego, ba, jak zmoczyl pieluche wielorazowa, to zalozyla mu pampersa (mam jeszcze kilka pampersow w domu...). Troche szkoda, ze nawet nie sprobowala wysadzic malucha, to nie jest takie trudne, przeciez pokazywalam jej jak to robie... :x No ale nie bede sie tym przejmowac, zdazaja sie gorsze rzeczy... Wlasnie wrocilam z sypialni, maly obudzil sie na cyca (zabkuje), pieluszka byla sucha, wiec wysadzilam go na nocnik.

Ja podziwiam mamy naprawde malych dzieci, bo ja zaczelam wysadzac mojego synka, gdy ten mial 6 i pol miesiaca.

A jak teraz pomysle, ze u nas w domu bedzie 16 osob na Wigilii i ja co godzine bede biegac z malym na nocnik, to dopiero bedzie ubaw Tutaj kolacja, multum ludzi, a my na nocniku w wc...