Pastela - spróbuję tak jak radzisz. Może to rozwiąże problem. Obawiam się, że będzie płacz, ale musimy kiedyś zaryzykować - efekty wydają się być warte takiego kosztu![]()
Pastela - spróbuję tak jak radzisz. Może to rozwiąże problem. Obawiam się, że będzie płacz, ale musimy kiedyś zaryzykować - efekty wydają się być warte takiego kosztu![]()
Synkowie są uroczy!!!
Jacek ur.16.11.2009
z niecierpliwością czekamy na drugiego chłopca - planowo 04.2011
spróbuj, tylko jak się obudzi to spokojnie powiedz, że robicie siusiumoj nieraz jak trafię w niewlaściwą fazę snu to się wkurza, ale wtedy zostawiam go i przychodzę po 15 minutach i już jest ok
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
Zaczytałam się w forum i już minęły ze 3,5h, ale i tak idę spróbować wysadzić. Dam znać po![]()
Synkowie są uroczy!!!
Jacek ur.16.11.2009
No i niestety spóźniłam się, bo już było siknięte, a do nocnika nic. Jutro spróbuję wcześniej. A reakcja taka jak pisałaś - na śpiąco, no fakt, trochę pomarudził, ale po odłożeniu do łóżeczka szybko odpadł.
Synkowie są uroczy!!!
Jacek ur.16.11.2009
oj no to się spóźniłaś ;p ale sama widzisz nie jest to takie straszne, tylko trzeba pilnować czasuI nie pić za wiele przed spaniem. Pomarudził bo się zdziwił, potem się przyzwyczai
![]()
Powodzenia
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
Wymyśliłam, że zmienimy system zasypiania. Najpierw będzie butla, potem mycie zębów, potem przebieranie i siusiu, a do zasypiania włączymy bajki-grajki. No i jednak postaram się wysadzać jeszcze po tych dwóch godzinkach...Zobaczymy jak wyjdzie. Zależy mi na tym, bo za dwa miesiące pojawi się młodszy brat i dopiero będzie nam trudniej wdrażać nowe rozwiązania dla półtoraroczniaka. Wielkie dzięki za porady![]()
Synkowie są uroczy!!!
Jacek ur.16.11.2009