ależ piękny wątek... i jaki bogaty kulturowo się robi
Monjan super! Też chciałam kiedyś tak tańcowac, ale w bieganiu bardziej się zakochałam...
![]()
Oj tak. Ludowe pasiaki mają w sobie coś pokrewnego z chustami![]()
Pokażę wam jeszcze jedno zdjęcie, które bardzo kojarzy mi sie z chustą, ale raczej takiej bym nie chciała. Zbyt duża różnorodność kolorów jak na mój gust choć zdjęcie piękne (przez jakiś czas miałam je jako tło pulpitu, aż mąż stwierdził, że ma dość patrzenia na nie bo dostaje oczopląsu):
Andzia
Piękne...
Nie przeszkadza mi natłok kolorów, taka chusta byłaby niezwykła...
Ten wątek powinien być śledzony pilnie przez producentów chust![]()
Wiem, wiem, że trudno się takie chusty produkuje, tak sobie marzę![]()
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
Tą zielono - fioletową to bym kupila nawet jakby mi wszystkie dzieci posiadane i domniemane wyrosły z chustonoszeniaZamieszczone przez filandre
![]()
Chociazby na zasłony![]()
![]()
[quote="Budzik":23gc9nl8]Monjan, super zdjęcia!
czy ja dobrze widze - Ellaroo Ysabel?Zamieszczone przez andziulindzia
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Chusta taka to może nie, ale fotka... cudowna, takie lato na maxaZamieszczone przez andziulindzia
![]()
Budzik jak ja kocham stoje łowickie chciała bym kiedyś mieć pasiaki jako nakrycia łóżek
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
Budzik jak ja kocham stoje łowickie chciała bym kiedyś mieć pasiaki jako nakrycia łóżek
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
A propos fioletów, które za mną łażą od paru miesięcy (nawet sobie bluzkę fioletową kupiłam) to to jest piękny fiolet a w połączeniu z małym żółtym rzucikiem taka chusta byłaby moja:
![]()
Dziewczyny, ale takie chusty wyprodukować to byłby hit, byłyby łowickie, łemkowskie, góralskie, takie nasze, polskie![]()
Kasia, mama Szymka (31.08.1998), Zosi (18.05.2003), Mani (29.05.2006) i Franka (21.03.2008)
Doradca Noszenia ClauWi®, certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
www.kolebkanatury.pl
To okładka pewnej książki z przepięknymi wzorami na czarnym tle. Baaaardzo mi sie podoba:
Nadawałoby się tez na panel do poda lub MT
andzia