Ja mam 4 otulacze Pul Nature Babies r. S już od 2,7kg, więc mi się to podoba że są już od 2,7kg, a ja rodzę małe dzieci (Liwia urodzona 2900) i ma regulację na zatrzaski, przez co na dłużej starczy. Mam też 1 Econobum (Liwia używa na noc z formowanką). Chcę dokupić Flipa i 2 wełenki (w tym 1 tetro- dobry pomysł dla noworodka?). Chyba starczy? Dokupię tetry i muśliny różnej maści, ręczniki ikea te malutkie, uszyję formowanki, mam kieszonki one size (New Style- te zwierzaki Safari, Babyland są mniejsze niż tradycyjne kieszonki one size) i oczywiście też mam 3XFB, 1X BG V3. Z formowanek na noc mam PD Bambusową noc, 1 Babyetta i IV frotową. Za mało formowanek na noc czy starczy z kieszonkami? Będzie ok? No i sprawa papierków. Które sprawdzają się przy noworodkowych kupach? Canpol babies niby przeznaczone dla dzieci 0-3 miesiące. Są też biodegradowalne IV. Wiem, że na mleczne kupy fajne są Popolini, ale teraz są niedostępne w sprzedaży. Jakie papierki polecacie i jak bardzo zatrzymuje się kupa na papierku czy trzeba dużo zapierać?