Kornflejko i takie z kupą wrzucasz do prania? Jak to przechowujesz do kolejnego prania, bo chyba nie pierzesz codziennie?
Kornflejko i takie z kupą wrzucasz do prania? Jak to przechowujesz do kolejnego prania, bo chyba nie pierzesz codziennie?
Ja nie wiem ale kupy mojego młodego nie spieraly się tak łatwo. Jak nie zaprałam to plamy były na maxa.
Ale już o kupach gdzieś dyskutowalam.![]()
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ
oj bo z pieluchami to jest tak, ze kazdy ma swój system pieluchowania i praniaw zasadzie nie da się robic tak jak gdzies tam sie wyczytało, tylko wypracować swój indywidualny sposob, taki który dla temu rodziny będzie się sprawdzał. A potem zmienić go milion pięćset razy wraz z tym jak dziecko rośnie
![]()
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
Nie wiem bo nie podaje mu mleka krowiego. Na pewno nie mogę jeść nabiału bo wtedy pierda i kleksy zaraz.znaczy się Darus ma. Karmię piersią
Ostatnio edytowane przez Trzeciaczek ; 30-01-2016 o 23:57
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
Dziewczyny może przyda się wam takie info.Byłam dziś w ikea i była jakaś mega promocja na dziecięcy asortyment a przede wszystkim na pieluszki muślinowe za 4.99 za dwie sztuki więc warto się przejść jak ktoś ma blisko bo wychodzi taniej niż tetre lux.