Próbowałam w samolot, ale tetrę mam prostokątna więc nawet jak złoże ten dłuższy bok, żeby był kwadrat i potem poskładam to mi strasznie dużo tetry zostaje na udkach na zewnątrz (znaczy nie w kroku).
Spróbuje jutro ten latawiec, bo w nocy to bym sobie samobója strzeliła. Kornflejko jesteś przykładem, że da się więc muszę tylko udoskonalić technikę
Nie wiem, czy to się da na niekwadratowej tetrze, ale testowałam ostatnio z misiem na kwadratowej i bardzo zgrabnie wychodziło: https://www.youtube.com/watch?v=CyvZMHvFMcE
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
AAAAA... Nie masz welniaka s jakiegoś W nocy by ci.pasowalao taki ubierać. A otulacz S powinno ci wychodzisz z tetra a jeśli nie to skladaj ja jak prefold. Ja co prawda nie używałam kokosi S tylko imse vimse ten malutki i pojemny był jakoś specjalnie.nie musiałam się mordować.
Tetre 60x80 skladalas w trapez i zakladalam na pupke.
Ostatnio edytowane przez Trzeciaczek ; 30-01-2016 o 12:19
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ
Eureka, udał się zapakować już trzeci raz w tetrę dzisiaj
Zdecydowanie latawiec daje radę i na to otulacz imse vimse (chyba największy jaki posiadam z noworodkowych).
Trzeciaczku jak się składa w trapez?
No kochana jak masz prostokat to brzegi dolne tylko zaginął do środka jak przy składaniu prefoldu.
Taki trapez wychodzi
Wejdź na www.ekobaby.pl
I tam masz Pieluszki z materiału instrukcja składania
Pieluszka składaną na 6
Powodzenia
Ostatnio edytowane przez Trzeciaczek ; 30-01-2016 o 18:24
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ