Myślę, że właściwie wszystko się może przydać bo nigdy nie wiesz co się sprawdzi.Ja mam podobne ilości z tym, że ponad 30 formowanek małych(handmade i bambusowych kokosi), otulaczy pul s/xs też z 8, 5 prefoldów bambusowych s (pupeko,ekodidi)i wkładów bambusowych s chyba 8 ekodidi, wkłady z weluru bawełnianego i froty handmade 6 sztuk,stos tetry i muślinów z ikei no a reszta to już większe :wełniak ekodidi na wpinki plus 5 bambusowych wpinek(planuję jeszcze doszyć sama wpinki z weluru bawełnianego), otulacze pul OS kokosi i handmade -6 sztuk,kieszonki handmade M i OS-10 sztuk,formowanki bambusowe z panelem PUL Kokosi-2 i 5 formowanek z panelem Pul z weluru bawełnianego.No i kilka składanych dużych wkładów bambusowych. Więcej dużych pieluch nie będę na razie szyła bo nie wiem co mi będzie pasowało.Może jeszcze jakieś gatki albo longi spróbuję uszyć bo swetry na allegro licytuję a jak się nie uda to zamówię na forum.Stawiam bardziej na M/L bo u malucha to chyba ciężko jednak będzie spodenki wełniane na pupę wciągać.