Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1664

Wątek: pieluchowanie noworodka - zbiór rad

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny powiedzcie czy używalyscie tetry złożonej w samolot i przeszytej (chyba w pupeko taka widzialam)Mam możliwość przeszycia w ten sposób i nie do końca wiem czy to dobry pomysł. ..niby nie powinna schnac dużo dłużej niż taka rozłożona a wydaje mi się ze jest prostsza w obsłudze (maz twierdzi ze on zakładania pieluch nie ogarnie).Sprawdza się taka w praktyce czy lepiej nie kombinować i składać za każdym razem?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzoana Zobacz posta
    Dziewczyny powiedzcie czy używalyscie tetry złożonej w samolot i przeszytej (chyba w pupeko taka widzialam)Mam możliwość przeszycia w ten sposób i nie do końca wiem czy to dobry pomysł. ..niby nie powinna schnac dużo dłużej niż taka rozłożona a wydaje mi się ze jest prostsza w obsłudze (maz twierdzi ze on zakładania pieluch nie ogarnie).Sprawdza się taka w praktyce czy lepiej nie kombinować i składać za każdym razem?
    dla mnie lepsza w samolot była niż taka zwykla , a otulaczykow poszukaj na bazarku bo dziecko szybciutko wyrośnie z rozm NB , mam kilka w watku sprzedażowym jeśli bys była zainteresowana
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Uprawnienia umieszczania postów