Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1664

Wątek: pieluchowanie noworodka - zbiór rad

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar jus

Domyślnie

ok dzięki! w takim wypadku zaopatrzę się w formowanki i zobaczymy co dalej)
    całkiem niedawno, z mocą równą bombie atomowej, przekonałam się co to znaczy, że dzieci uczą pokory...

Domyślnie

formowanki są świetne i też występują w wersji "kieszonkowej" z mikropolarem od pupy - mam takie ecodidi i nature babies
    bardzo polecam na drzemki i noce

Chustomanka Awatar asioczka
    Miejscowość
    opolskie/ Dobrzeń W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuzayana Zobacz posta
    formowanki są świetne i też występują w wersji "kieszonkowej" z mikropolarem od pupy - mam takie ecodidi i nature babies
    bardzo polecam na drzemki i noce
    moje hity , nie do pobicia na noc. w miare jak dzieć rosnie zmieniamy wklady w formowankach na bardziej chlonne i nie ma obaw, ze sie przesika
    http://pieluszki-ecodidi.blogspot.co...owane_607.html
    Ostatnio edytowane przez asioczka ; 28-06-2014 o 21:24
    18.11. 2009
    16.06. 2012
    09.12.2019

Chustonoszka Awatar jus

Domyślnie

zuzayana, asioczka
    a jak z rozmiarem tych formowanek? ja zaopatrzyłam się w Tetro, które teoretycznie są od 3 kg, ale daleko nam jeszcze do wypełnienia ich treścią

pewnie w takim układzie powinnam jeszcze zainwestować w rozmiar S, niezależnie od producenta?
    całkiem niedawno, z mocą równą bombie atomowej, przekonałam się co to znaczy, że dzieci uczą pokory...

Miejscowość
    opolskie/ Dobrzeń W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jus Zobacz posta
    zuzayana, asioczka
    a jak z rozmiarem tych formowanek? ja zaopatrzyłam się w Tetro, które teoretycznie są od 3 kg, ale daleko nam jeszcze do wypełnienia ich treścią

pewnie w takim układzie powinnam jeszcze zainwestować w rozmiar S, niezależnie od producenta?
    rzeczywiscie u maluszka lepiej kupic S i do tego otulaczyki tez S. potem juz moim zdaniem nie ma sensu kupowac M czy L, ale eSki na poczatek sa swietne. ale radze szukac na bazarku, bo dzieć naprawde szybko rosnie, a z racji tego, ze uzywane krotko, Dziewczyny sprzedaja eSki w swietnym stanie.
    18.11. 2009
    16.06. 2012
    09.12.2019

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asioczka Zobacz posta
    rzeczywiscie u maluszka lepiej kupic S i do tego otulaczyki tez S. potem juz moim zdaniem nie ma sensu kupowac M czy L, ale eSki na poczatek sa swietne. ale radze szukac na bazarku, bo dzieć naprawde szybko rosnie, a z racji tego, ze uzywane krotko, Dziewczyny sprzedaja eSki w swietnym stanie.
    Dokładnie. Nowe warto kupić jeśli planujesz więcej dzieci i zostaną dla kolejnego. Ja tak zrobiłam i teraz nie muszę już kupować drugi raz. A wkłady s można potem używać jako dodatkowy wkład umieszczany pod dużym dla zwiększenia chłonności.

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Miejscowość
    opolskie/ Dobrzeń W.

Domyślnie

tak wklady, wkladki mniejsze baaardzo sie przydaja potem, przy starszym mega sikaczu. poprawiaja chlonnosc, a nie robi sie odwłok
    18.11. 2009
    16.06. 2012
    09.12.2019

Uprawnienia umieszczania postów