a jak jest z one size? wiem, że to zależy od pieluchy, ale czy ktoś pieluchował malucha od początku na one size? co się sprawdza, a co nie?
najbardziej lubię otulacze flip i małe me, ale zmniejszone na maksa i tak są ogromne... czy nie?
a jak jest z one size? wiem, że to zależy od pieluchy, ale czy ktoś pieluchował malucha od początku na one size? co się sprawdza, a co nie?
najbardziej lubię otulacze flip i małe me, ale zmniejszone na maksa i tak są ogromne... czy nie?
08.2011
04.2014
Ja przy drugim dziecku chciałam na OS polecieć, ale te pupencje są tak malutkie, że się nawet w pospinanym OS topiły. Dziś wolę jednak rozmiarowe. Dziecku jest z pewnością wygodniej.
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014
warto jeszcze zwrócić uwage kupując pieluchy dla noworodka jak się będą zachowywały w momencie noszenia w chuście. Dla mnie np kilka otulaczy odpadło bo choc były dobre rozmiarowo to jednak zbyt sztywne i w momencie ugiecie brzuszka w kieszonce wbijały sie zbyt mocno w brzuszek![]()
dzięki
to powiedzcie mi jeszcze jakie myjki wielorazowe Wam się sprawdzają? mam bambusowe, ale są okropnie twarde i sztywne i kilka bawełnianych - też wydają mi się grube i twarde![]()
08.2011
04.2014
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
polecam własną rękę, jednak dotyk mamy czy taty jest najmilszym dotykiem![]()
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014
nie narzekam na żadne, poczatkowo te ręczniczkowo-ikeowe były szorstkie, ale się tez sprały i są fajne
w sumie uzywamy ich głownie poza domem, albo jak się coś nie domyje pod kranem (wolę opcję pupa pod kran)
na sztywniejące bambusy troche pomaga porządne strzepnięcie przed powieszeniem, co prawda myslę tu o wkladach i środkach kieszonek, ale na myjki tez powinno podzialać![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???