Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1664

Wątek: pieluchowanie noworodka - zbiór rad

Mieszany widok

Domyślnie

wiem jak pupka sie zagoi to farmowankaplus otulacz pujda w ruch ale obawiam sie o kieszonki ktore kupiłam w zasadzie spróbuje jak pupka bedzie ładna bo jeszcze podejrzewam proszek ale mniej i musze cos wyeliminować
    a do wielo tak na codzień pudru czy maki mogeuzywac nie zmniejsza to chłonosci ewentualnie bepanthen on nie jestr taki tepy jak inne kremy na pupę

Chustomanka Awatar do__ti
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

kieszonki zawsze będziesz mogła sprzedać na bazarku

ja zakupiłam kilka otulaczy i podchodzę do wielo po raz 4
    OSTATNI
    http://chusty.info/forum/showthread....nka-dziecięce... wymianka
    http://melodia-tomik.blogspot.com/ A poezja niech brzmi jak melodia, poezja i nie tylko, bo życie jest poezją...

Chustonoszka
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Dziewczyny czytam ten wątek i inne z tego działu i widzę, że mało króra stosuje kieszonki. Ja chciałam zacząć pieluchować wilo i kupiłam parę kieszonek poużywałam i je polubiłam, nic nie przecieka, mnie obciska, pupa zgrabna, nie odpażona, sucha i nie rozumiem dlaczego są tak małom popularne. Czy jest w tym jakiś haczyk? Bo dokupiła bym sobie więcej.

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carolina01 Zobacz posta
    Dziewczyny czytam ten wątek i inne z tego działu i widzę, że mało króra stosuje kieszonki. Ja chciałam zacząć pieluchować wilo i kupiłam parę kieszonek poużywałam i je polubiłam, nic nie przecieka, mnie obciska, pupa zgrabna, nie odpażona, sucha i nie rozumiem dlaczego są tak małom popularne. Czy jest w tym jakiś haczyk? Bo dokupiła bym sobie więcej.
    Są różne etapy pieluchowania, każdemu też pasuje coś innego. Zobacz na stosiki pieluszkowe jest tam dużo kieszonek. No i tu zazwyczaj mamy piszą o noworodkach a przy takim maluszku to rozmiarowe (co się nie bardzo opłaca) i lepiej chyba otulacz. Kieszonki OS z kolei często są za duże i w związku z tym są przecieki.

Chustonoszka
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Aha, rozumiem, bo już zaczełam myśleć, że kieszonki są z jakiegoś powodu blee
    Moja Michalina ma już 2,5 miesiąca, a dosatkowo urosziłam się z wagą 3900 więc duża i teraz OS są jak najbardziej dobre.
    Dzięki za odpowiedź.

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carolina01 Zobacz posta
    Aha, rozumiem, bo już zaczełam myśleć, że kieszonki są z jakiegoś powodu blee
    Moja Michalina ma już 2,5 miesiąca, a dosatkowo urosziłam się z wagą 3900 więc duża i teraz OS są jak najbardziej dobre.
    Dzięki za odpowiedź.
    kieszonka, otulacz, aio - wszędzie pull - nie każda mam też lubi część woli np wełnę (ale beee to na pewno nie)

Chustonoszka
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joasia Zobacz posta
    kieszonka, otulacz, aio - wszędzie pull - nie każda mam też lubi część woli np wełnę (ale beee to na pewno nie)
    Rozumiem, że dlatego, że pul jest sztucznym materiałem, a wełna naturalnym.

Uprawnienia umieszczania postów