Cytat Zamieszczone przez Tolanka Zobacz posta
Witajcie!
Piszę tutaj bo dużo ostatnio słyszę o takim sposobie pieluszkowania i zaczynam się zastanawiać nad tym... to co mnie odpycha to chyba brak miejsca do suszenia i zastanawiam się czy przy 2 latku będę miała czas na bawienie się w spieranie kupy z... no właśnie... zaczęłam czytać ten wątek ale nie mam zielonego pojęcia czasem o czym piszecie bo jestem zielona w tym temacie i nie wiem co to kieszonki formowanki otulacze prefoldy o co chodzi z papierkami składanie w origami itp...? I już na 2 stronie czytania szczerze powiem że się zniechęciłam bo i tak nie wiem o czym czytam
Jak bym mogła to proszę Was o zestaw startowy dla noworodka urodzonego latem (TP 23.06) ile sztuk czego jakiej firmy i opiszcie co to i do czego służy... może jakieś fotki jak byście miały... może to rozjaśni mi sprawę...
Wielkie dzięki!
Ja podobnie jak Ty mam dwójeczkę i czekam na trzeciego brzdąca, przy drugim się zniechęciłam bo zbyt to było skomplikowane i żałuję, teraz powiedziałam że nie odpuszczę, po krótkim rekonesansie zakupiłam ci ja używany zestaw różnych rodzajów pieluszek na start od forumowiczki i dalej zobaczymy co będzie po prostu i już. Myślę, że jak będę powoli się wdrażać przez praktykę to coś z tego wyjdzie. Nie zniechęcaj się i idź za ciosem, powodzenia